Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kiderült hogy egy barátom...

Kiderült hogy egy barátom meleg! Mit tegyek? Tartok tőle!

Figyelt kérdés
van egy barátom akivel a neten ismerkedtem meg, ő is motoros, 40 éves, én 18 vagyok! nemrégiben egy haverommal aki 28 éves elutaztunk hozzá, ő egy nappal hamarabb mint én és miután hazajöttünk mondta el nekem, hogy bepróbálkozott nála, mondta miket csinált míg csak ketten voltak, meg nekem megmutatta miket írt neki a srác! egyértelműen meleg, vagy biszexuális, mert a csajokról is beszéltünk ahogy azt illik egy kanbuliban... a csávó elég magányos, egyedül él, irodai munkás, jószerivel alig vannak barátai, szóval mint embert, sajnálom! de tegyük hozzá hogy ő 40 éves, én meg 18, megígértem neki hogy tavasszal elmegyünk sátrazni motorral, de félnék ezek után vele kettesben lenni! mit tegyek??
2014. jan. 7. 02:10
 1/10 A kérdező kommentje:
ja, ami kimaradt nem szeretem a melegeket! homofób sem vagyok, de akkoris... "undik"!
2014. jan. 7. 02:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az illetőről nem tudok semmit, ezért okosakat írni sem tudok, annyit tudok mondani, hogy ha tudom rólad, hogy heteró vagy, akkor én nem próbálkoznék be hasonló helyzetben, ha nem tudnám, akkor LEHET, hogy megkérdezném, de nyilván nem szállnék rád, egy barátság fontosabb...de nem vagyunk egyformák ugye, úgyhogy a barátod nevében nem tudok nyilatkozni...

34/F, meleg.

2014. jan. 7. 02:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez mennyivel másabb szitu, mintha egy 40 éves nővel mennél el kettesben sátrazni?
2014. jan. 7. 03:20
 4/10 A kérdező kommentje:
hát ha választanom kéne, inkább a nővel mennék!
2014. jan. 7. 03:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy értem, kettesben egy szűk helyen egy középkorú nővel, ha nem akarnád, hogy kikezdjen Veled, mert félnél attól, hogy közeledik, megfogdos, stb. mit tennél? Azonos szituban mi lenne a megoldásod?
2014. jan. 7. 03:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Külön sátorral menjetek. :-)
2014. jan. 7. 07:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha barátként értékeled őt, akkor szerintem beszéld meg vele nyíltan a dolgot! Hidd el, nem jelent rád több "veszélyt", mint egy nő. Én pl. biszexuális vagyok, de eszembe sem jutna kikezdeni az azonos nemű barátaimmal vagy olyanokkal, akikről tudom, hogy más csapatban játszanak. Te sem mozdulsz rá minden nőre, nem? :)
2014. jan. 7. 11:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Meleg vagyok, s azt mondom, fölösleges a para, mi tiszteletben tartunk mindenkit.

Nem hinném hogy történne bármi is köztetek,

azt mondod fúj, teljesen érthető ha heteroszexuális vagy, de fogadd el egy meleg attól még ugyanolyan érző lélek mint te.

2014. jan. 7. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

"Meleg vagyok, s azt mondom, fölösleges a para, mi tiszteletben tartunk mindenkit."

Sőt én azt gondolom, hogy a melegek még jobban ügyelnek a partnerválasztásra, hisz ők sem akarják magukat kínos helyzetbe hozni. Egy hetero sem ugrik rá mindenkire, ha normális, miért tenné ezt olyan, aki úgymond kisebbségben van? A kisebbséget nem sértésnek szántam, nyilván kevesebb a meleg férfi és biztos óvatosan választ partnert. A nemi identitás nem párosítható az erőszakosságra való hajlammal, abból akad bőven heterók között.

2014. jan. 7. 13:29
 10/10 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom sőt azt is hogy érzékenyebbek is lehetnek, de nem akarom felhozni előtte a témát...de ezek szerint muszáj lesz?
2014. jan. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!