Szerintetek érdemes még éltetni ezt a barátságot?
Milyen egy igaz barát?
Számomra ez azt jelenti ,hogy egymással törődünk,érdekel a másik érzése ,véleménye,sorsa,életének alakulása.Vele együtt örülök a sikereinek és sírok,ha bánata van.Ez nem azt jelenti,hogy sülve-főlve együtt vagyunk.Időnként váltunk egy egy levelet,vagy telefonon érdeklődünk hogyléte felől.Szervezünk együtt pl közös kikapcsolódást. Fiatalkorban sok tényező gátat emelhet egy időre a kapcsolatok közé de ahogy az előbb említve lett ezt meg lehet beszélni. Lehet viszont,hogy csak agyoldalú barátság volt ez ,ebben az esetben ez nem barátság volt csak ismerős ,engedd el mert nem érdemelt meg téged.
Köszönöm szépen a válaszokat! Ment a zöld pacsi mindenkinek!
Én egy nagyon érzékeny lány vagyok, sok mindent, sőt mindent a szívemre, lelkemre veszek, ezen próbáltam már változtatni, de sajnos nem tudok.
Talán igazatok van, és tényleg az lenne a megoldás, hogy leüljünk megbeszélni, de úgy érzem, hogy mélyen át kell gondolnom előtte, hogy mit mondok neki, vagy talán érdemes-e bele kezdeni.
Régen ő volt a lelki társam. Ma már olyan mértékben megváltozott ez, hogy jobban megbízom a barátomban, akivel lassan 1 évvel leszünk eggyütt, mint a "barátnőmben", akivel 11 évvel "barátnők vagyunk".
Szia!
Nekem is most ért véget egy barátságom.
Sajnos én is eléggé érzékeny vagyok és sok mindent a szívemre veszek így nem egyszer volt már hogy megharagudtam a barátnőmre valamiért, de ő nem törődött velem olyankor. És ez eléggé rosszul esett, főleg hogy mindig én akartam utána megoldani a problémákat. Úgy volt velem, hogy ha vagyok akkor jó, ha nem akkor keres mást.
Hiába próbáltam az élete részévé válni 4 éven keresztül..sosem sikerült.. Neki már 3 éve van barátja..kapcsolatuk elején kezdett megváltozni.
Konkrétan erőltettem mostanáig az egész barátság dolgot. Sokszor volt hogy próbáltam vele megbeszélni mindent, de nem igazán érdekelte.
Nekem is van barátom, nekem csak ő maradt, mint lelki társ.
Az én történetemmel azt akartam mondani, hogy a barátság abból áll hogy kölcsönösen, saját akaratból törődik a két fél egymással. Ha te annyira fontos lennél neki, magától is keresett volna, legalább hetente. Persze azért megbeszélhetitek, meg elmondhatod, hogy mit érzel, de ha történik is valami, az nem biztos hogy olyan lesz, mint régen, sokkal inkább lehet egy erőltetett valami.
Ne fuss olyan után, aki érted a füle botját se mozdítja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!