Vége a barátságunknak?
Figyelt kérdés
az inteneten kezdtönk beszélgetni egy lányal (nem fb-én) nagyon jol elbeszélgetünk mert egy forma az érdeklödési körünk meg minden.De egy és fél hete nem beszélünk.Ma is ráirtam de 2-3 percig nem irt aztán kilépett.Most mivan?(üzenetben üzengetünk egymásnak)2014. márc. 22. 19:39
1/3 Roxiiika 16 válasza:
Lehet, hogy nem is tekintette barátságnak, csak egy kis ismerkedésnek, és a végére már kezdted idegesíteni(nem sértésnek szántam, van olyan ember akit minden fel tud idegesíteni, néha a semmi is).De ha akarsz én szívesen megismerkednék veled, csak írj.
2/3 anonim válasza:
nem tekintette barátságnak. vagy lehet megunt téged stb... de azért fel a fejjel :) ha jó fej vissza ir vaalamikor
3/3 anonim válasza:
Sajnos ez a hátránya az interneten kezdődött ismeretségeknek. Velem is ezerszer megesett már.
Találkoztatok valaha is élőben?
Próbálj meg majd még beszélni vele, de ha nem megy, szerintem hagyd. Ha nem volt olyan mély barátságotok, nem ismertétek még olyan régóta egymást, akkor lehet, hogy rájött, hogy még sem jöttök ki olyan jól, vagy nem is tudom. Elfogyott a közös témátok.
Mondom, próbálkozz még egyszer, aztán kiderül, mi van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!