Miért csinálhattam ezt?
Sziasztok!
Tegnap a barátaimmal voltam valahol, és én haza akartam menni, de az egyik barátnőm nem engedte, ezért maradtam.
Ezután három barátom és az a barátnőm elmentek, és hárman maradtunk. Utána szintén elkellett mennie az egyik barátomnak, ezért már csak ketten voltunk.
Tudni kell, hogy akivel ott maradtam, az azon a napon nagyon nagyon megbántott, és ezért nem akartam vele beszélni...De mivel érte később jöttek, ezért én megvártam, amíg érte jönnek.
Elvégre a barátom, de nagyon megbántott, ezért nem tudom miért maradtam ott vele...
Úgy éreztem jobb lenne ha társaságban lenne addig.
Vajon mi vezérelt erre, ha még most is haragszom rá?
És Ő kért meg, hogy várj vele, vagy Te ajánlottad fel neki?
Ha lehet tudni, mivel bántott meg? Lehet hogy nem szándékos volt? Esetleg ő egyáltalán észre vette, hogy amit mondott, az neked rosszul esett?
És amíg vártatok, addig beszélgettetek? :)
Én ajánlottam fel.
Azt inkább nem mondom hogy mivel, de minden barátom tudja, hogy ez a dolog (amit mondott) nekem rosszul esik...
Egy kicsit beszélgettünk is.
Ha beszélgettetek, az nagyon pozitív dolog.
Ha nem vette észre, hogy neked az a dolog amit mondott rosszul esett, és szeretnéd tisztázni, akkor szerintem mindenképpen mond el neki, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Ha a barátod, akkor biztosan meg tudjátok beszélni, és egy őszinte beszélgetés mindig sokat segít. :) A helyedben én ezt tenném. Arra a kérdésre pedig, hogy: "Vajon mi vezérelt erre, ha még most is haragszom rá?" az egyértelmű válasz szerintem, hogy Te egy jó ember vagy. És sokat számítanak neked a barátaid, még akkor is, ha történt valamilyen "félreértés" vagy nézeteltérés. Szóval én csak annyit tudok tanácsolni, hogy beszéljétek meg minél hamarabb, és ne legyen a probléma a "szőnyeg alá söpörve".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!