Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csinálhattam ezt?

Miért csinálhattam ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap a barátaimmal voltam valahol, és én haza akartam menni, de az egyik barátnőm nem engedte, ezért maradtam.

Ezután három barátom és az a barátnőm elmentek, és hárman maradtunk. Utána szintén elkellett mennie az egyik barátomnak, ezért már csak ketten voltunk.

Tudni kell, hogy akivel ott maradtam, az azon a napon nagyon nagyon megbántott, és ezért nem akartam vele beszélni...De mivel érte később jöttek, ezért én megvártam, amíg érte jönnek.

Elvégre a barátom, de nagyon megbántott, ezért nem tudom miért maradtam ott vele...

Úgy éreztem jobb lenne ha társaságban lenne addig.

Vajon mi vezérelt erre, ha még most is haragszom rá?

2014. márc. 13. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
A kérdésedben benne van a válasz, mert a barátod és nem akartad egyedül hagyni.
2014. márc. 13. 18:19
 2/5 anonim válasza:

És Ő kért meg, hogy várj vele, vagy Te ajánlottad fel neki?

Ha lehet tudni, mivel bántott meg? Lehet hogy nem szándékos volt? Esetleg ő egyáltalán észre vette, hogy amit mondott, az neked rosszul esett?

És amíg vártatok, addig beszélgettetek? :)

2014. márc. 14. 15:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Én ajánlottam fel.

Azt inkább nem mondom hogy mivel, de minden barátom tudja, hogy ez a dolog (amit mondott) nekem rosszul esik...

Egy kicsit beszélgettünk is.

2014. márc. 14. 21:10
 4/5 anonim válasza:

Ha beszélgettetek, az nagyon pozitív dolog.

Ha nem vette észre, hogy neked az a dolog amit mondott rosszul esett, és szeretnéd tisztázni, akkor szerintem mindenképpen mond el neki, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban. Ha a barátod, akkor biztosan meg tudjátok beszélni, és egy őszinte beszélgetés mindig sokat segít. :) A helyedben én ezt tenném. Arra a kérdésre pedig, hogy: "Vajon mi vezérelt erre, ha még most is haragszom rá?" az egyértelmű válasz szerintem, hogy Te egy jó ember vagy. És sokat számítanak neked a barátaid, még akkor is, ha történt valamilyen "félreértés" vagy nézeteltérés. Szóval én csak annyit tudok tanácsolni, hogy beszéljétek meg minél hamarabb, és ne legyen a probléma a "szőnyeg alá söpörve".

2014. márc. 15. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2014. márc. 15. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!