32 éves párom 18 éves fiúval barátkozik. Csak szerintem gáz?
A mostani albérletben lett szomszédunk a srác. Lett kiskutyánk, sokat voltunk vele a ház előtt, a srác meg a húgával volt lent, és így összeismerkedtünk.(Mikor először találkoztunk vele 16,5 éves volt!) A srác rendszeresen átjár hozzánk, mindig a legalkalmatlanabb pillanatokban. Mielőtt elmegy suliba, reggel 7kor bekopog, hogy elmesélje hogy összeveszett az anyjával. Hazafele az az első, hogy jön hozzánk, már ha a párom otthon van, és panaszkodik, hogy a tanárok így, a barátnője úgy, az anyja ilyen, a húga már megint ezt csinálta stb. Mikor nincs neki barátnője, sokszor csalja a páromat a közeli kocsmába csajozni. Egyszer elmentünk 3asban bulizni, mi ültünk a párommal az asztalnál, a srác meg "csajozott". Amikor kettesben voltak bulizni, a párom monoklival tért haza, mert a szomszédnak nagy volt a szája, belekötött valakibe, és a párom meg megvédte és őt ütötték meg.
Amikor büntiben van, mindig hozzánk "menekül". Az anyja persze jön, bekopog, keresi a fiát, üvölt a lépcsőházban (nem engedjük be a lakásba!), mint egy sárkány.
Páromnak voltak vele egykorú barátai, haverjai, de amikor vitte magával pl. focizni a szomszédot, kicsit eltávolodtak tőle.
Kicsit több mint 1,5 év alatt a srác teljesen megváltozott, tojik a tanulásra, hazudozik az anyjának (most már a páromnak is), állandóan valami bajt csinál.
Régebben többször jött le a srác anyja, hogy a párom beszéljen a fia fejével, mert rá talán hallgat.
Én viszont közöltem a párommal, hogy nem az ő dolga nevelni egy "vadidegen" 18 évest. Arról nem mi tehetünk, hogy a vérszerinti apja lelépett, a mostoha apja meg külföldön melózik.
szerintem nem gáz, sőt
ha az anyja olyan néha mint egy sárkány, akkor nehéz lehet vele szegény gyereknek
én örülnék, ha ilyen párom lenne
simán lehet, hogy most pont átsegíti a gyereket egy nehéz életszakaszon az, hogy vele lehet és lehet az egész életére kihathat ez a támasz
lehet nem illetek össze a párotokkal, meg lehet féltékeny vagy a gyerekre és önzésből is zavar ez a jelenség
Tanácsolom azt hogy kommunikáljatok!!!
Bezony....mond meg a kis fiúnak hogy melyik időpontban mehet.
Párod szereti a fiatalabb embereket maga körül és erre te vagy az élő példa! Helyedben laza lennék mert ott maradsz a kutyáddal.
Nem csak szerinted, hanem tényleg gáz.
Ha minden homoerotikus vonást kizárunk, és tényleg csak síma barátkozás van, akkor is azt jelenti, hogy a 18 éves valamiféle apa-kapcsolatot keres a párodban, ő viszont nem hajlandó felnőni, azért választ jóval fitalabb barátot, egészen más korosztályt, mint a sajátja.
Azaz röviden szólva: ő 18 éves akar lenni, nem 32.
Párkapcsolat esetén a pasit dobni! Soha nem fog felnőni, soha nem akar felnőni, soha nem akar apa lenni és felelősséget vállalni. Inkább most dobd, mint pazarolj rá 5-10 évet hiába és a te életed menjen gallyra, vagy a gyerekeidet tegye tönkre.
Nem vagyok féltékeny senkire.
De igenis zavar, ha a saját lakásunkban (na jó, albérlet) nem csinálhatunk azt amit akarunk, mert valaki mindig ott vendégeskedik.
Biztosan bunkónak tűnök, de ha a párom nincs otthon, én ki se nyitom az ajtót a srácnak. Nem lenne vele problémám, ha mondjuk heti 2-3 alkalommal járna le 1-1 órára.
Pedzegette a páromnak, hogy milyen jó volna vele lakni... Mondtam, hogy én eltartani sem szeretném a szomszédot, meg az anyja üvöltését sem akarnám hallgatni.
Arról én nem tehetek, ha közte és az anyja között megromlott a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!