Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » 32 éves párom 18 éves fiúval...

32 éves párom 18 éves fiúval barátkozik. Csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés

A mostani albérletben lett szomszédunk a srác. Lett kiskutyánk, sokat voltunk vele a ház előtt, a srác meg a húgával volt lent, és így összeismerkedtünk.(Mikor először találkoztunk vele 16,5 éves volt!) A srác rendszeresen átjár hozzánk, mindig a legalkalmatlanabb pillanatokban. Mielőtt elmegy suliba, reggel 7kor bekopog, hogy elmesélje hogy összeveszett az anyjával. Hazafele az az első, hogy jön hozzánk, már ha a párom otthon van, és panaszkodik, hogy a tanárok így, a barátnője úgy, az anyja ilyen, a húga már megint ezt csinálta stb. Mikor nincs neki barátnője, sokszor csalja a páromat a közeli kocsmába csajozni. Egyszer elmentünk 3asban bulizni, mi ültünk a párommal az asztalnál, a srác meg "csajozott". Amikor kettesben voltak bulizni, a párom monoklival tért haza, mert a szomszédnak nagy volt a szája, belekötött valakibe, és a párom meg megvédte és őt ütötték meg.

Amikor büntiben van, mindig hozzánk "menekül". Az anyja persze jön, bekopog, keresi a fiát, üvölt a lépcsőházban (nem engedjük be a lakásba!), mint egy sárkány.

Páromnak voltak vele egykorú barátai, haverjai, de amikor vitte magával pl. focizni a szomszédot, kicsit eltávolodtak tőle.

Kicsit több mint 1,5 év alatt a srác teljesen megváltozott, tojik a tanulásra, hazudozik az anyjának (most már a páromnak is), állandóan valami bajt csinál.

Régebben többször jött le a srác anyja, hogy a párom beszéljen a fia fejével, mert rá talán hallgat.

Én viszont közöltem a párommal, hogy nem az ő dolga nevelni egy "vadidegen" 18 évest. Arról nem mi tehetünk, hogy a vérszerinti apja lelépett, a mostoha apja meg külföldön melózik.

2014. márc. 7. 09:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz, sőt

ha az anyja olyan néha mint egy sárkány, akkor nehéz lehet vele szegény gyereknek

én örülnék, ha ilyen párom lenne

simán lehet, hogy most pont átsegíti a gyereket egy nehéz életszakaszon az, hogy vele lehet és lehet az egész életére kihathat ez a támasz

lehet nem illetek össze a párotokkal, meg lehet féltékeny vagy a gyerekre és önzésből is zavar ez a jelenség

2014. márc. 11. 01:51
 22/26 anonim válasza:
100%

Tanácsolom azt hogy kommunikáljatok!!!

Bezony....mond meg a kis fiúnak hogy melyik időpontban mehet.

Párod szereti a fiatalabb embereket maga körül és erre te vagy az élő példa! Helyedben laza lennék mert ott maradsz a kutyáddal.

2014. márc. 11. 05:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem csak szerinted, hanem tényleg gáz.

Ha minden homoerotikus vonást kizárunk, és tényleg csak síma barátkozás van, akkor is azt jelenti, hogy a 18 éves valamiféle apa-kapcsolatot keres a párodban, ő viszont nem hajlandó felnőni, azért választ jóval fitalabb barátot, egészen más korosztályt, mint a sajátja.

Azaz röviden szólva: ő 18 éves akar lenni, nem 32.

Párkapcsolat esetén a pasit dobni! Soha nem fog felnőni, soha nem akar felnőni, soha nem akar apa lenni és felelősséget vállalni. Inkább most dobd, mint pazarolj rá 5-10 évet hiába és a te életed menjen gallyra, vagy a gyerekeidet tegye tönkre.

2014. márc. 11. 08:41
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny senkire.

De igenis zavar, ha a saját lakásunkban (na jó, albérlet) nem csinálhatunk azt amit akarunk, mert valaki mindig ott vendégeskedik.

Biztosan bunkónak tűnök, de ha a párom nincs otthon, én ki se nyitom az ajtót a srácnak. Nem lenne vele problémám, ha mondjuk heti 2-3 alkalommal járna le 1-1 órára.

Pedzegette a páromnak, hogy milyen jó volna vele lakni... Mondtam, hogy én eltartani sem szeretném a szomszédot, meg az anyja üvöltését sem akarnám hallgatni.

Arról én nem tehetek, ha közte és az anyja között megromlott a kapcsolat.

2014. márc. 11. 13:22
 25/26 anonim válasza:
Nem rosszindulatból, de mivel írtad, hogy a srácot elhagyta, az apja ezért szerintem egy kicsi apa komplexus is állhat a háttérben. Neked pedig biztos nem lehet kellemes, hogy már szinte ti nevelitek. Ülj le és beszéld meg a pároddal, mert ahogyan leírtad ez nagy hatással van már a kapcsolatotokra is, ami csak rosszabb lesz. Sok sikert.:)
2014. márc. 11. 14:02
 26/26 anonim ***** válasza:
"egy férfit lealacsonyítanak egy nő szintjére", de betegesen gondolkozol ebben
2014. márc. 11. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!