Miért? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az utóbbi idõben a barátnõim úgy tesznek, mintha nem is léteznék. Néha hozzám szólnak, de nem jönnek oda hozzám, nekem kell odaállni elèjük, de néha akkor sem foglalkoznak velem. Mindig egyedül kell lennem. Ráadasul az egyiknek pont most volt a szülinapja, eddig meghívott, de most oda sem jött hozzám. Nem változtam meg, nem momdtam nekik semmi rosszat. Miért utáltak meg ennyire? Eddig minden jó volt...2014. márc. 4. 21:24
1/3 anonim válasza:
Jo tanulo vagy?vagy valamilyen tantárgybol kiemelkedsz?ez leggyakrabban akkor fordul elö.Ja és gondolom tinédzser koruak vagytok?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen jó tanuló vagyok, de ezzel semmi bajuk sincs, eddig nem csinálták ezt..igen azok vagyunk
2014. márc. 4. 21:35
3/3 anonim válasza:
Talán megnőtt a melled, nekik meg nem. South Parkból van róla egy rész, minden szava igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!