Mit tennétek ebben a szomorú helyzetben?
Az egyik legjobb barátom fiatal kora ellenére nagyon súlyos betegségben szenved, attól tartok elindult a lefelé tartó úton... Sajnos arra utalnak a jelek, hogy hamarosan távozni fog ebből a világból. Érzem.
Nagyon jó a viszonyunk egyébként, de az utóbbi két hétben nem akar velem találkozni. Mindig chaten megbeszéljük hogy találkozunk, de aztán soha nem jelez vissza. Attól félek, hogy ezért csinálja ezt, mert nem akar találkozni velem, nem akarja hogy lássam hogyan fogy el lassan közülünk...
Viszont én még szeretnék találkozni vele amennyit csak lehet, azt szeretném ha ezt a kis időt ezen a világon úgy töltse el, hogy legalább én "emberként bánjak vele" és ne lássa legalább rajtam a sajnálkozó tekintetet. Egyszóval szeretném ha jól érezné magát velem még.
Mit csináljak? Írjak neki vagy sem? Hívjam-e? Ha igen, mikor? Ha nem , hogy köszönjek el tőle? Nem akarom erőltetni sem hogy írjak, vagy hívogassam, nem tudom hiányzik e ez neki vagy sem (régebben mondta hogy így is kivan a rokonaitól akik állandón emlékeztetik a betegségére).
Annyira nehéz... és ez olyan mint egy rémálom, amiből nem lehet felébredni...
26/f
Sajnos Drága Barátom néhány nappal ezelőtt elment közülünk...
Nem tudok mit kezdeni a hiányával.. hová tűnt.. találkozunk még valaha?...
Nagyon FÁJ, hogy nincs velünk többé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!