Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Alakultak itt az oldalon...

Alakultak itt az oldalon barátságok?

Figyelt kérdés

mármint látom h sok olyan kérdés' van h lenne e kedved beszélgetni, meg ismerkedni. lesz ezekből valami? esetleg tali vagy tényleg barátság?

vagy mindenki egy pár üziig jut?

19L

2014. márc. 2. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én egy emberrel leveleztem itt de nem nagyon tudtam már mit írni, egyre rövidültek a levelek és őszintén szólva amikor már csak két mondatokat írtunk úgy éreztem hogy mindketten csak az illem miatt válaszolunk. Gyáva voltam és bunkó mert nem írtam vissza, az lett volna a korrekt, ha elmondtam volna az okot.
2014. márc. 2. 23:43
 12/17 anonim ***** válasza:

Én egy emberrel beszéltem itt, fel is vettük egymást más szociális platformokon, aztán egyszer csak fogta magát, és szó nélkül eltűnt, törölte magát, vagy engem tiltott.

Látszólag tényleg előzmény nélkül, egy apró dologban nem értettem vele egyet, de nem volt belőle semmi balhé, vagy ilyesmi, aztán fél nappal később bumm.

Szánalmas és gerinctelen hozzáállásnak tartom ezt, legalább közölte volna, hogy "bocs, nem akarok többet beszélgetni", vagy bármi.. De így..

Írhattam volna neki emailt, vagy itt egy üzenetet, de egy ilyen ember véleményem szerint nem ér annyit, futni utána biztos nem fogok :)

2014. márc. 3. 11:16
 13/17 anonim válasza:

hát nem tudom, én is eléggé pesszimista voltam, főleg itt, hiszen anonim az oldal, de annyira jól alakultak a dolgok, h nyáron megismertem itt valakit - és már fél éve a párom

nagyon is igaz h két emberen múlik, de szerintem neten barátkozni/ismerkedni csak akkor érdemes úgy igazán, ha a két fél/felek közel laknak egymáshoz vagy ha olyan beállítottságúak, h baráti szempontból teljesen elégedettek a netes kapcsolattartással

van egy levelezőtársam (ugyan nem innen) akivel 2009 óta váltunk mail-eket, volt már, h hónapok estek ki, de mindig jönnek-mennek az oldalas üzenetek :) még sohasem találkoztunk, de működik...

egyszóval ez teljes mértékben ember, beállítottság (távkapcsolathoz való hozzáállás, a levelezés szeretete - ugyebár van aki ezt piszkosul tudja unni - a személyesség igénye stb) ésss helyzetfüggő, úgy érzem :)

2014. márc. 3. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:
# 13-hoz. Megkérdezhetem, hogy akivel 2009 óta levelezel, azzal nem merült fel az igény, hogy találkozzatok is? Akár benne, akár benned. Nem vagytok kíváncsiak egymásra személyesen?
2014. márc. 4. 16:44
 15/17 anonim válasza:

13-as vagyok

valóban, felmerült a kérdés, h találkozzunk-e, de én magam ennyi idő elteltével már nem tartom szükségesnek, sőt úgy érzem, megtörné a varázst :) már kialakult, úgy gondolom, mindkettőnk fejében egy kép a másikról a levelezés aapján (plusz 1x beszéltünk telefonon, sms-ezünk és fotót is láttunk már egymásról) és ez a kép jó úgy, ahogy van :) ha fél éve, 1 éve tartana a dolog, akkor sokkal inkább találkoznánk egymással kölcsönös akaratból... így viszont nem hiszem, h szükséges... se ő, se én nem hoztuk fel 1 évnyi levelezés után a dolgot :)

párommal is azért találkoztunk, mert tudtuk, éreztük, h jó lenne élőben beszélni már, vágytunk a személyességre, pedig akkor még nem tudtuk, h ebből több is lesz, mint barátság

persze ez baráti közeledés is lehet, de a hosszas levelezés megszokható dolog, a megszokás pedig bizony megszokás, és szintén emberfüggő, ki szereti megszakítani a bevált dolgokat :) de az biztos, h hosszú időnyi (sok hónapos, akár már éves) netes kapcs után vagy kiábrándító, v felpezsdítő hatású lehet még egy virtuális baráttal is találkozni; hiába a sok közös szó és mondat, élőben mindenki más, v erősödik v gyengül a dolog, ha pedig ugyanaz marad - hát azt becsben kell tartani :)

2014. márc. 5. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm 13-as, nem ok nélkül kérdeztem. Kérhetek tanácsot privátban?
2014. márc. 6. 12:00
 17/17 anonim válasza:

itt 13aska :P

nyugodtan, remélem tudok majd "okosat" mondani :)

2014. márc. 6. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!