Alakultak itt az oldalon barátságok?
mármint látom h sok olyan kérdés' van h lenne e kedved beszélgetni, meg ismerkedni. lesz ezekből valami? esetleg tali vagy tényleg barátság?
vagy mindenki egy pár üziig jut?
19L
Barátságnak nem nevezném egyiket se, viszont van már kettő olyan ismerősöm, akiket itt ismertem meg és napi szinten tartjuk a kapcsolatot már lassan 1 éve.
Az a legnagyobb probléma, hogy nagyon messzi lakunk egymástól, így még nem volt lehetőségünk találkozni, de jó lenne már valaki olyannal is megismerkedni, akivel össze is tudnánk futni néha napján.
Én itt találtam rá az egyik legjobb barátnőmre.
Kb. 2 éve írt egy kérdést, mert akkor kicsit hullámvölgybe került. Először csak itt priviztünk, aztán rákaptunk a Skype-ra. Azóta külföldön dolgozik, helyrejött, és szinte minden reggel beszélgetünk.
Szia!
Én is sok emberrel beszéltem már itt de elég kevés maradt meg belőlük. Sok emberrel eljutottam egy évig a levelezésben de utána nem írtak napoikg, hetekig még végül megszakadt.
Remélem van olyan akinek bejött a netes ismerkedés. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!