Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak az LB- mel?

Mit csináljak az LB- mel?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnőm akivel nyáron ismerkedtünk össze akkor még egy csomó mindent tudtunk csinálni beszélgetni meg ilyenek de mostanában egy csomót unatkozunk mindig könyvtárba járunk filmet nézünk a gépen ami lassan már nagyon uncsi ti tudtok valami jó programokat ? Fontos lenne !

2014. febr. 27. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármiféle sport, amit mindketten szerettek csinálni jó ötlet lenne.
2014. febr. 27. 19:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi ! Ha jó idő van szoktunk görkorizni is !
2014. febr. 27. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerezzetek két srácot, azok majd elszórakoztatnak titeket!
2014. febr. 27. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Csináljatok ékszereket,díszeket.

Sport.

Én a barátnőmmel trollkodni szoktam neten:D

Vásárlás.

Sütés,főzés.

Hülyülés:)

Nektek kell kitalálni:)

2014. febr. 27. 20:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. febr. 27. 20:09
 6/7 piriiiiii ***** válasza:

Menjetek el túrázni, sétálni.

Egyébiránt észrevételem: az én barátnőmmel egy szobában ülve, a buszon utazás közben, kajáláskor is nagyon jól el tudunk beszélgetni és hülyülni. Ha Ti nem, akkor ez nem igazán jó barátság már, mert nem is a program és a helyszín a fontos, hanem hogy ott vagytok ketten együtt, egymásnak.

Egyébként nincsen semmi közös külső ismerősötök? Nem egy suliba jártok? Mert ha nem, akkor nem is csodálom, hogy nem sokat tudtok szórakozni, beszélgetni együtt. Kellenek olyan témák, amikhez mindketten közötök van, és hozzá tudtok szólni (osztály, órák, kirándulás, valamelyik tanár, iskolatárs, egy pályázat...).

2014. febr. 27. 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
De tudunk beszélgetni imádok is de ő szerintem jobban szeret közben csinálni valamit hát ő 4.-es én meg 5.-es úgy hogy nem egy suliba járunk de azért jól el szoktunk beszélgetni
2014. febr. 28. 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!