Kibeszélt az egyik "barátom"?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért csinálja.Én próbálok kedves lenni vele!Én se szeretem de nem vagyok vele ilyen!Hogy milyen hülye vagyok,miért vagyok a társaságukban.(A többiek idióták v fiúk) De mindenkinek hisztizik hogy "Nem vagytok jóbarátok" meg hogy "mindig megsértetek".És megígéri hogy nem mondja el senkinek.Mikor elmondtam neki hogy az eggyik barom letapizott.meg hogy meg akart csókolni,odament hozzá és megkérdezte tőle felháborodottan hogy miért nem engem csókoltál meg.(ezen marhára röhögtem)2014. febr. 23. 21:50
1/1 anonim válasza:
Már akkor tudtam, hogy a válaszom HAGYD OTT lesz, mikor megláttam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!