Miért csinálja ezeket a barátnőm?
Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk. Próbáltam mástól tanácsot kérni, de nem mertem, mert az már kibeszélés. A barátnőm hetente cserélgeti fb-n a profilképeit, az összesen csábos az arckifejezése, utána nekem panaszkodik, hogy a munkahelyén szóltak érte. Megkért hogy csináljak róla képet. Több is készült, egyet kirakott, másnap levette, nekem ez rosszul esett. Olyanokkal barátkozik akik engem a hátam mögött csúnyán kibeszélnek, ezt sem értem. Kitalál történeteket pasikról, akikkel életében nem is találkozott. Csak fb-n fiatal fiúkkal ismerkedik. Utána nálam szidja őket. Ma már nem szívesen keresem a társaságát, múltkor is csak mások életéről beszélt, ami engem hidegen hagy. Úgy érzem, csak akkor keres, amikor nincs senki más, akivel tudna beszélgetni.2014. febr. 17. 13:26
1/5 anonim válasza:
Mert nem teszed szóvá neki, viszont arra készülj, ha megteszed, akkor minden bizonnyal végleg megszakadhat a kapcsolatotok. Jómagam az ilyen embert még csak havernak sem nevezném.
2/5 A kérdező kommentje:
volt már olyan dolog, amiért szóltam neki, és ő csak röhögött...
2014. febr. 17. 13:40
3/5 anonim válasza:
Ez nem igazi barátság. Ő el van a kis dolgaival, hülyeségeivel. Ahogy írod, akkor keres, ha nincs más. A tanácsaidra nem hallgat.
Nekem is van/volt ilyen barátnőm, aki állandóan másokat szidott nekem, akiket én nagyrészt nem is ismertem. Úgyhogy lecsökkent a találkozások számra, mert én erre nem vagyok kíváncsi.
Valószínűleg önértékelési problémái vannak a barátnődnek, azért csinál kihívó fotókat, azért tetszik neki, ha fiatal fiúk érdeklődnek iránta, azért szid másokat.
Ha fontos neked, akkor próbálj meg elbeszélgetni ezekről, hátha segítségre van szüksége.
Ha csak szimplán hülye/buta, vagy nem vagytok olyan közeli viszonyban, akkor inkább keresd mások társaságát.
4/5 anonim válasza:
Ugyanez van egy barátnőmmel és velem, csak mi 18 évesek leszünk. Ő is mindig cserélgeti a fb képeit, minden nagyon kihívó, ezért rajonganak körülötte a pasik, minden nap más ágyában van, minden hétvégén leissza magát és flörtölget. Ezeket, és az összes pasija/ álbarátnője életútját meséli nekem, mikor éppen ráér 2 pasi között. Régen megvoltunk, de egy idő után engem is csábítgatott ez az élet után, amit én nem tűrtem, betelt a pohár. Még megbeszélni se tudtunk semmit annyira nem figyelt arra amit mondok. Szó nélkül jöttem el, hiába hív már ritkán, nemet mondok. Már talált magának új társaságot, de nem érdekel.
5/5 anonim válasza:
30 évesen ilyen problémáitok vannak?? Az úgy komoly..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!