Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igaz barát az ilyen?

Igaz barát az ilyen?

Figyelt kérdés
8.os lány vagyok és van egy fiu barátom aki egyben a legjobb fiu barátom és nagyon szeretem mert jol eltudunk lenni mint két barátnő és év elején megígérte nekem hogy biztos hogy velem fog táncolni a ballagásos keringőn.de most hogyeltelt kb fél év közölte velem hogy én csak egy tartalék voltam neki mind addig mig a legjobb csaj az évfojamon bele nem egyezik hogy vele hajlando táncolni.És még csak annyit sem mondott hogy bocs .pedig én ugyéreztem hogy semmiben sem romlott a barátságunk hisz ugyanugy el voltunk mit régebben.Ja és eggyik nap meg is pofozott csak met hozzányultam egy ujjal a törött kezéhez.ezek a dolgok nagyon roszzl estek nekem és sokat sirtam miatta hogy hogy tehette ezeket velem.de ő ugy csinál ezek után is mintha semmmi nem is történt volna.

2014. febr. 14. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas a srác, már bocs. Csak kihasznált téged, hogy a legszebb lánnyal táncolhasson. Ilyeneknél jobbat érdemelsz. Az ilyen, az sajnos nem igaz barát. Az igaz barát az kitart melletted jóban és rosszban is. Megpofozott, mert hozzáértél a gipszéhez?! Pfff, szintén szánalom. Egy férfi, nem férfi ha megüt egy nőt. Ne sírj miatta, felesleges. Talál sokkal jobb barátokat is.
2014. febr. 14. 23:00
 2/5 *Nekomimi* ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Az ilyen "barátot" hagyd, találsz jobbat is.
2014. febr. 14. 23:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaz barát? Dehogy! Még a "barát" jelzőt sem érdemli meg az a görény!
2014. febr. 15. 00:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Még,hogy barát... Azt sem érdemelné meg,hogy beolvassak neki...

Meg mi az,hogy megütött?! Hagyd a francba,annál a görénynél csak jobbat találhatsz!

2014. febr. 22. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Még havernak se nagyon tekintsd. Megüt, kijátszik veled, kell ennél több, hogy kiábrándulj a "barátságotokból"? Több mint valószínű, hogy csak kihasznál.
2014. febr. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!