Én vagyok féltékeny, vagy nem?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmnek van egy másik barátnője. Most vesztünk össze mert én nem annyira bírtam a barátnőjét meg a háta mögött mondtam dolgokat,(nem olyan durvát!) de csak azért mondtam mert féltem h elveszítem az LB-met. Mostaz LB-mnek az a baja h én nem annyira bírom a barátnőjét. A barátnőjétől bocsánatot kértem,mondtam h változtatok de azt mondta h nem biztos h úgy lesz mint régen. Ezt úgy vettem h lehet h én tényleg normális leszek vele de ő nem fog megbocsáltani. Az LB-mnek az a baja h mi nem vagyunk jóban.
Jelenleg az LB-mel is eléggé roszban vagyunk.
Mit csináljak?
2014. febr. 14. 17:59
1/4 anonim válasza:
Gondold végig, hogy miért nem bírod a másik lányt...azért, mert jóban van a legjobb barátnőddel vagy alapvetően emberileg sem áll hozzád közel? Ha arra a döntésre jutsz, hogy igazából semmi bajod nincs azzal a lánnyal, csak van benned egy kis "féltékenység" akkor próbálj meg normálisan viselkedni, nyugodtan lehettek többen is jóban, lehet neked is lesz még olyan csajszi, akit nagyon megkedvelsz, és akkor már 4-en lesztek...nincs azzal semmi baj...:) Ha viszont emberileg nem szimpi a csaj, akkor inkább kerüld, szervezz olyan programokat, ahol csak ketten vagytok, cserébe viszont el kell viselned, hogy ők is csinálnak majd nélküled programokat. Egy valamit viszont tessék betartani! Semmi olyat ne mondjál más háta mögött, ami szemtől-szemben nem vállalsz! Ez csúnya szokás, és az élet többi területén sem fog a hasznodra válni!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :) igazából az is a bajom h 8.-ban már nem leszek ebben az osztályban mert elköltözünk,és ezt tudja az LB-m,és még így is "képes lenne" ott hagyni :(
2014. febr. 16. 08:54
3/4 anonim válasza:
Akkor viszont lehet, hogy a részéről nem olyan erős a barátság, mint a te részedről. Ne keseredj el, ha elköltöztök megfogsz ismerkedni egy csomó új arccal és találsz majd új barátokat is. Ha nem görcsölsz rá túlságosan erre a dologra, lehet megnyugszanak a kedélyek, és kialakul az egész...:) Fel a fejjel, és ne szomorkodj azon, hogy elköltöztök lehet valami sokkal jobb vár rád...:)
4/4 A kérdező kommentje:
oké,köszi :)
2014. febr. 16. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!