Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Lány vagyok.Tavaj félévkor jött hozzánk egy új lány. Az LB most az első félévben tök jóban voltak,még féltem is h elvesztem az LB-met.
Van 2 lány LB-k voltak, az x lány jóban van az "új lánnyal" is,de a napokban összeveszett y LB-jével,most az "új lánnyal" van többet.
De az osztályban van 2 "menő" lány és x lány jóban van velük,most az "új lány" is jóban van velük. Eztúgy értem h ölelgetik egymást meg összekarolva járnak.
Pedig év elején mindig beszélgettünk meg a sorban is odaengedtük elénk most meg le se sz*r minket az LB-mel.
Mi legyen? Én vagyok féltékeny,vagy ő a h*lye?
2014. febr. 12. 19:27
1/1 anonim válasza:
Egoista pics* az a lany mar bocs az a lany nem baratno. Az ilyenek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!