Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan nyissam fel az öcsém...

Hogyan nyissam fel az öcsém szemét, hogy a barátnője csak egy hozomány vadász?

Figyelt kérdés
Látszik a nő szemén hogy egy sunyi dög,amikor az öcsém oda van dolgozni akkor kocsikázik mindenfele,persze munkát nem keres, csak betelepedett a szülői házamba.Állandóan anyáméknál van,ők tartják el mert az öcsémnek nem kell beszállnia a háztartásba.Hogyan kéne elüldözni?Már nem járok apámékhoz ő miatt,mert ki nem állhatom.Ha anyámék nem zavarják el,akkor érthető ha én meg megszakítom a kapcsolatot apámékkal is?Hiszen ők ezt a városunk cédáját pártolják.Mindig csak mosolyog és ezzel megtéveszti őket.
2014. febr. 12. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Azért látszik, hogy nem voltatok még ilyen helyzetben... Lehet, hogy a nő buta, és elhiszi, amit mond, persze valójában tényleg semmit nem tud tenni a házban, de titeket nem idegesítene, ha a szülői házban nem lenne nyugtotok, mert valami random ingyenélő nő becuccolt...? Aki egyértelműen csak kihasználja a családtagjaitokat? Sehogy sem egészséges állapot. Nem kell ehhez féltékenynek és rosszindulatúnak lenni.

Kérdező: nem sokat tehetsz. Beleszólásod nincs, nem a te pénzed költi a nő, az öcséd döntése, jobb esetben majd rájön magától, hogy ez így szánalmas helyzet, vagy szüleid térnek észhez, és kiteszik, mint macskát sz.rni. Akármit mondasz, úgyis te leszel a végén a szemét szemét. A kicsinyes bosszúkkal sem leszel előbbre.

Szerintem jogos, ha nem erőlteted a kapcsolatot, de ha kérdezik, miért, világosan mondd meg a szüleidnek, hogy a nő miatt. Csak a miheztartás végett.

Üdv: egy sorstárs, aki elől még a kaját is eleszi és a fogkrémet is elhasználja az ingyenélő szuka...

2014. febr. 13. 16:01
 12/14 A kérdező kommentje:
A 11-es válaszoló érti, hogy miről beszélek.A csaj érezteti mindenki más családtaggal,hogy nálunk ő a raj.Nem tudom hol él.Az anyjáék is elzavarták otthonról mert nem akarták tovább tartani.Erre a hülye öcsém összeszedi és anyámékkal eltartatja.Az a baj, hogy az első nője és azt hiszi hogy nincs nála jobb csaj.Még enni se ehetek már apáméknál mert rám szól hogy egyek otthon.A húgom szekrényéből is kipakolt, hogy oda ő teszi a ruháit.Hát bakker vegyen szekrényt magának.Aki azt hiszi hogy én vagyok a rosszindulatú,annak azt kívánom hogy egy ilyen élősdi költözzön be a családjába és ha megy látogatóba a szüleihez akkor ő is érezze úgy magát mint egy megtűrt személy,mert nálunk már itt tart a dolog.
2014. febr. 13. 17:27
 13/14 A kérdező kommentje:
Amúgy meg pont írtam is már,hogy a szüleim utálják,de az öcsémtől félnek,mert nagyon agresszív és nem merik elküldeni.Ja és a szüleim már 70 évesek,ezért gondolja azt hogy otthonba küldheti őket, már segítségre szorulnak.
2014. febr. 13. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ez az első nője akkor nem valószínű, hogy ebből házasság lesz. A többi dologban pedig nem ő fog dönteni. Inkább te foglalkozzál a szüleiddel, az a te és a testvéred dolga. Amúgy meg jobb ha a csajhoz is jó képet vágsz, mert különben össze fogsz veszni az öcséddel.
2014. febr. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!