Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom mit tegyek, valaki?

Nem tudom mit tegyek, valaki?

Figyelt kérdés
Mióta az osztályom a felső tagozatos lett egyszerűen nincsenek barátaim. Nem tudom miért de mindig szekálnak azért mert sokat olvasok, szeretem a verseket, feketébe járok és nem értek annyira a számítógéphez mint ők. (pl.: zeneletöltéshez a tesóm segítsége kell, képfeltöltéshez is, nem értek annyira az okos telefonokhoz stb.). Mostanában azért is cukkolnak mert beleestem egy helyes (emo-s) srácba. Nem tudom honnan neszelték meg. Még az is megőrjít, hogy a szüleim a múlt héten váltak el. 13/L

2014. jan. 27. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmit ne tegyél. Ne süllyedj le a szintjükre. Ha reagálsz a támadásaikra, annál jobban támadnak. Bizonyára hallottad már: Okos a bolondot hallgatással győzi.

Legyél büszke magadra, hogy a hagyományos értékek szerint élsz.

2014. jan. 27. 10:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne járj feketében, öltözz kissé vídámabban.
2014. jan. 27. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!