Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet barátságokat...

Hogyan lehet barátságokat kötni az interneten?

Figyelt kérdés

Miket mondtok hogy nem menekül el az illető? Olyan barátságra gondolok amiből személyes barátság lesz.

Közös programok, beszélgetések.

2014. jan. 26. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
nincs értelme,netes barátságokból ritkán válik személyesen tényleges életbeli viszony.Én kifejezetten hanyagolom az internetes ismerkedős oldalakat,mivel a legtöbb csak úgyis azt írja ,amit szeretnél hallani,vagy kamuzás a köbön.Levelezőtárs szerep is némi idő után eltűnik...Szóval,inkább mozdulj ki a valóéletbe,és ott keresgélj!
2014. jan. 26. 17:06
 2/7 anonim ***** válasza:
úgy hogy elkezded,és élőben folytatod,de a legtöbben azért szorulnak ki az internetre mert a valóéletben már nehézségekbe ütköznek(mint én),úgyhogy ez az egész elég kellemetlen jelenség.
2014. jan. 26. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Én arra gondoltam hogy egy közösségi oldalon , városbeliekre írnék rá akik a közelben laknak de nem ismernek, de az a baj hogy mivel nem ismernek ezért tartózkodnak is.

És vagy nem írnak vissza, vagy hamar leráznak.

Akikkel pedig alakul az ismertség annál, csak én kezdeményezem a beszélgetést válaszolnak de ők nem keresik a társaságom, nem írnak rám.

2014. jan. 26. 17:20
 4/7 anonim válasza:
Egyszerűen, írj egy privit nekem!
2014. jan. 26. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A neten egy fórumon megismertem egy lányt 2007ben. Sokat beszélgettünk ott, msn stb... Csak 2008 ban találkoztunk először pedig kb 40km re lakott. A talik sűrűbbek lettek. A barátnőm lett. Összeköltöztük később megkértem a kezét és hepiend :D

Szal megy ez neten is. Mi sem így indultunk, nem hizzem amikor először egymásnak írtunk hogy ez lesz... Egyszerűen csak beszélgetésnek indult.

Azt mi lett a vége??? Belépett 100% osan az életembe :) viszont minden ilyen sztoriba kell legyen egy kis bibi. Nos lett egy anyós mellé :D :D :D

2014. jan. 26. 17:30
 6/7 anonim válasza:
Írhatsz nekem én is barátokat keresek.
2014. jan. 28. 19:30
 7/7 anonim ***** válasza:

én nekem általába úgy jött össze, hogy elején nem barát szerzés volt a cél, csak dumálgatni egyet... aztán így gördült tovább

lett már bnőm netről (1 éves kapcsolat szóval nem futkárószós :DD), koncertre járós cimbim is, ésatöbbi

2014. jan. 30. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!