Nagyon egyedül vagyok. Vannak még a világon hozzám hasonlóak, akik még elérhető közelségben élnek?
Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon nagyon egyedül vagyok, nem találom a helyem. Nem tudom hogyan találhatnék hozzám hasonló idealista embereket. Próbálkoztam már közösségi oldalakon, chat-en, iskolában. Nincsenek barátaim, mert túl komolynak tartanak, ami számukra vicces, az számomra nem az, ami pedig számomra nem, az pedig őket nem érdekli. Nem szeretek kocsmába járna, meg ilyen helyekre, nem találok olyat, aki olyan helyre jönne, ami engem érdekel. Pl, színház, kiállítások. A fiúk általában azt hiszik, hogy két jó szótól le tudnak kenyerezni, de én ebben nem látok semmi vonzót. Se barátaim, se kapcsolatom. Tudom, ha képmutatóbb lennék, nem lennék egyedül, de számomra az járhatatlan út. Nem tudom mit kéne most tennem. Költözzek valami karibi lakatlan szigetre?2014. jan. 24. 11:32
1/2 alyson22 válasza:
azért ez miatt ne költözz lakatnan szigetre!
próbálj akkor olyan helyeken ismerkedni ahová szívesen jársz.
2/2 anonim válasza:
vannak ilyen emberek, csak elszórva és bezárkóznak.
én ilyen ember vagyok de valószínűleg úgyis messze lakunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!