Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek, egyedül vagyok?

Mit tegyek, egyedül vagyok?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban élek ahol egy korombeli fiatal sincs ,régebben mindig nálam idosebb fiúkkal jártam ki de elkoltoztunk,unatkozok és magányos vagyok,nyáron elbiciklizek a régi haverokhoz (7km) de télen csak itthon ulök és TV-zek,facezek,skype stb,valami hobbit nem tudnátok ajánlani amit magam tudnék csinálni ?(hulyeségekkel kiméljetek csak ha nagyon frappáns:) )
2014. jan. 22. 15:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Jah 15/F
2014. jan. 22. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Na en is igy vagyok ezert vagyok itt fenn! Kezd magadnak osszerakni egy ugymond falusi konditermet! Ha van aki segit neked kerd meg! Jo buli el lehet szorakozni ezen egy ronda esos napon!
2014. jan. 22. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
télen hétvégén miért nem tudsz elmenni barátokhoz?
2014. jan. 22. 16:01
 4/6 A kérdező kommentje:
mert a szuleim elváltak és anyámhoz kell járno hétvégnként,egyébként 1 és fél éve kondizok már egész szép eredménye van de azt is unom már magam :(
2014. jan. 22. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne Ne und a kondit én is kondizok nem látszik de nem hagyom abba !
2014. jan. 22. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Merrefelé laksz?
2014. jan. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!