Mi a francot csinaljak?!
Figyelt kérdés
1 hete oszevesztunk a legjobb baratnommel mert ugy viselkedik mintha az anyam lenne, folyton ellenorizget.... ezert h kiszelloztessem a fejem 'eltuntem' fel napra, o pedig folyton hivogatott de nem vettem fel, nem is beszeltunk 4 nig vegul irtam neki h mi a problemam, nem szeretnem ha ezt tovabb folytatna, mive nemaz anyam hanem a baratnom. Erre o elkuldott melegebb eghajlatra, h en megvaltoztam (mindenki mas szerint jo iranyba) es ha ilyen vagyok akkor neki nincs szuksege a baratsagomra, persze miutan leesett neki h mit irt probalta szepteni a dolgot. Most nem beszelunk,egyszeruen ezutan a kijelentese utan nem tulsagosan izgat. Kerdesem az, h mit csinaljak? Mardjon ez a hideg hangulat?2014. jan. 21. 23:22
1/3 Intoxcation válasza:
Előbb gondolkodjon, aztán írjon. Így inkább hanyagold a kapcsolatot, a későbbiekben szerinted mi lesz? Elmegy 3 napra, mert "szakít veled", aztán visszajön, hogy "elnézést kérek, már tudom mit mondtam". Ez hülyeség... keress magadnak egy értelmesebb lányt, hisz van belőlük még néhány.
2/3 anonim válasza:
én valami teljesen másnak vagyok a szakértője, ezért az lett volna a legjobb, ha ebben a kérdésben meg sem szólalok... :D
3/3 anonim válasza:
Nem tudok mit tanácsolni, de ha ennyire félt téged, nagyon szerethet, és nagyon fontos lehetsz neki. Bár nekem lett volna egyszer az életben ilyen barátnom. 26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!