Miért ilyen velem a legjobb barátnőm? (többi lent)
Már óvoda óta barátok vagyunk, és remekül kijövünk, rengeteg röhögünk meg minden, de néha úgy érzem, hogy szándékosan próbálja azt éreztetni velem, hogy ő sokkal jobb nálam. Októberben vagy novemberben sétálgattunk a városban, és amikor elmentünk a sulim előtt, akkor elkezdte mondogatni, hogy neki sokkal jobb, mert ő pincér szakra ment, én meg a nyelvi szakkal nem megyek majd semmire se és külön ki kell tanulnom egy szakmát. (Idén kezdtünk középiskolában) Tavaly például mondott egy olyan dolgot, amivel akkor nagyon felhúzott... azt kérdezte, hogy én amúgy észrevettem-e, hogy minden srácot ő kapott meg, aki nekem tetszett. Persze azonnal ellenkeztem, hogy ez nem igaz. Egyetlen egy srácra mondhatja ezt. 10 évesen szerelmes (igazi szerelem volt) voltam egy fiúba, akivel most ő jár (már lassan két éve), de én inkább örülök, hogy végül nem vele semmi, mert egy undorító görény lett belőle. Erről jut eszembe, hogy sokszor van olyan, hogy amikor összebalhéznak mondjuk azon, hogy az ég milyen fajta kék (mindig valami kis piti dolgon), akkor mindig mondja, hogy mondjam el, hogy én mit csinálnék a helyében, utána meg azt mondja, hogy persze én nem tudhatom, mert nem tudom hogy mi is történt igazából - csak mindig megmutatja, hogy facebookon épp mit írkáltak. Olyan is volt, hogy amikor nyáron mentünk osztálykirándulásra vonattal, akkor én zenét hallgattam, ő velem ült szemben, és odahajolt egyik fiú osztálytársunkhoz és mondta neki, hogy mondja meg, hogy én vagyok-e a jobb csaj vagy ő - ezt úgy hallottam, hogy pont zenét akartam váltani és hallottam, ahogy mondja "ki a jobb csaj? Fanni vagy én? Őszintén!"
Néha így elgondolkodok ezeket a dolgokon, hogy annyiszor olyan érzésem van, mintha elakarna nyomni és jobb akarna nálam lenni, de egyszerűen nem értem, hogy miért! :( Amikor elkezdünk hülyülni, akkor mindig mindenen tudunk nevetni, mint az igazi barátok, és mindig összhangban vagyunk. De ezek a dolgok nem hagynak nyugodni... Szerintetek miért csinálhatja?
Köszönöm, ha valaki válaszol! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!