Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy mondhatnám el a barátnőmn...

Hogy mondhatnám el a barátnőmnek a legszebben azt hogy elegem van belőle?

Figyelt kérdés
mindig utánoz engem. nemrég kaptam egy IPhone-t, es rá pár nappal ő is kért a szüleitől. Kicsit furcsáltam hogy ezt is leutánozta. A lényeg, hogy folyamatosan a kezében van, mindenkinek mutogatja. Ma amikor az iskolában éppen ebédeltünk, már kapta elő is a telefonját, bekapcsolta a 3G-jét és már internetezett is, de úgy hogy mindenki lássa hogy az IPhone-ján 3G-vel netezik. Tesi óra közben is fel van mentve,akkor is mindig telefonozik, miközben mi öltözünk, fotókat csinál magáról és azt mutogatja nekünk. Teljesen megváltozott amióta ismerem, és elegem lett belőle, hisz annyira nagyképű kis tini pi**a lett belőle.. Hogy mondhatnám meg neki hogy nagyképű lett, és elegem van belőle?
2014. jan. 13. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Horváth Tamás- Tűnj el az életemből. Ezt küld el neki
2014. jan. 13. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
itt valaki nagyon irigy a barátnőjére... Istenem, tinicsajok, de jó hogy férfinak születtem!
2014. jan. 13. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen mondd el neki. Vagy mutasd meg neki ezt a kérdést.
2014. jan. 13. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:

A helyedben nem mondanék neki semmit.

Csak látványosan kerülném vele a kapcsolatot, igyekeznék mindig úgy alakítani a dolgokat, hogy másokkal lásson, másokkal beszélgess, tudjon róla, hogy másokkal jársz egy társaságba stb. stb.

Az a legjobb, ha úgy teszel, mint aki észre sem veszi. Sem őt, sem azt, amit csinál. Ennél jobban semmi sem fogja bosszantani, mintha azt érzékeli, hogy levegőnek nézed.

2014. jan. 13. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:
"..mindig utánoz engem."...".. annyira nagyképű kis tini pi**a lett " Azt hiszem én nem tettem volna a kérdést igy fel!
2014. jan. 13. 14:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik értelmes választ adtak!
2014. jan. 13. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 4-gyel! Ha nem figyelsz rá, talán észre fogja venni magát, hogy milyen rossz irányba is halad.
2014. jan. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!