Egy nagyon jó barátom külföldre utazott tanulni. Szerinted jó néven veszi ha írok neki mondjuk heti pár alkalommal?
Figyelt kérdés
itthon sok barátja van de velük nem mélyült el a barátság... Szóval csak bulizni jártak együtt meg hasonlók. Szóval felszínes barátok voltak. Én csak pár hónapja ismerem... De nekem eddig válaszolt többieknek annyira nem. Szóval a kérdés arra is irányul,hogy írhatok-e neki ? Lehetek attól még jobb barát annál, akik évek óta ismerik? Mert ők nem érdeklődnek utána. Elég kusza lehet a gondolatmenetem... Attól félek zavarom...2014. jan. 12. 22:07
1/4 anonim válasza:
Írhatsz, de nyugtasd meg szegényt, hogy hetente csak egyszer vársz választ. Azt ne felejtsd el, hogy csak a te életed megy ugyanúgy, az övé fenekestül felfordult, szóval biztos jólesik neki az érdeklődés, de millió más dolga is van eközben.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. Megkérdeztem, hogy nem zavarom-e. Azt írta nem és gyakran számoljak be arról mi van itthon. Szóval nem tudom milyen gyakran... Mert most elég szar neki... Ha túl sokat írok sokszor az sem jó... De ha egyedül érzi magát és magányos, akkor a napi megkeresés lehetséges. Nem tudom .
2014. jan. 12. 22:33
3/4 anonim válasza:
Én is külföldön tanulok,és mindig jól esik, ha ír valaki nekem.
Persze meg van az a -szüleimen kívül- néhány fő, akikkel rendszeresebben beszélgetek facebookon, skypon. De előfordul, hogy valaki csak úgy ír, vagy én írok neki.
Szerintem ne gondolkozz ezen ennyit, csak írj neki. Aztán, ha helyetted inkább a műbarátaival lesz elfoglalva, akkor hanyagold kicsit. S később, ha majd hiányzol neki, írni fog biztosan. HA viszont így sem, akkor hagyd , mert csak te akarsz vele barátkozni. S ez rossz érzés... (tapasztalat)
amúgy korotok, nemetek? - az is sokat számít azért.
21f
4/4 A kérdező kommentje:
én 20/F Ő 23/F
2014. jan. 13. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!