Hova mennyek egy lánnyal első alkalommal?
Van egy lány akivel még általános iskolában találkoztam először, de akkor én még nem akartam tőle semmit, így nem is ismerkedtünk meg rendesen és 2 évfolyammal alám járt.
Azóta egyszer vagy tán kétszer ha összefutottunk és a köszönésen kívül nem történt semmi más.
Most viszont rám írt egy közösségi portálon, érdeklődött felőlem.
Egy-két üzenet váltás után megbeszéltük, hogy találkozzunk valamikor (amikor nekem jó, írnom kell neki) és beszélgessünk egy ital mellett.
Nos, a kérdésem lényegében itt nyer aktualitást, mert egy kicsit félek attól, hogy nem tudnánk sok mindenről beszélni és cikissé válna a helyzet, ezért arra gondoltam, hogy előbb inkább moziba vinném, mert előtte és utána tudunk beszélni és végül is a lényeg hogy együtt legyünk.
Írhattok a ti első randitokról is, szívesen olvasnám el, hogy másokkal mi történt.
A legjobbak a kis teázók, kávézók.
Ha moziba viszed, akkor gondolom, a környéken lesznek gyorséttermek - az nem túl romantikus.
Mivel tél van, esetleg elvihetnéd Karácsonyi vásárba forralt borozni, puncsozni.
Még a legősibb trükköket sem tudod? Hogy lesz igy csajod?
Bélyeggyűjtemény!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!