Férjemnek lehetősége adódott, hogy 1-1 hónapra külföldre menjen. Az első alkalommal olyan 9, másodszorra olyan egy éves lesz a lányunk. Milyen hatással lehet rá az apukája távolléte? Nagyon jó a kapcsolatuk.
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 07:47
1/4 anonim válasza:
Szia!
Párom kamionos, tehát 2-3 hétig nincs itthon. Ha hazajön, akkor is csak pár napra és megy tovább. Kislányunk most 11 hós és imádja az apját, hatalmas a szerelem közöttük. Három hét távollét után is azonnal vigyorog, ha meglátja az apját és kéreckedik hozzá, le sem lehet róla vakarni :))) Amikor nincs itthon nem keresi, nem nyűgösebb, teljesen jól elvagyunk kettecskén.
Mondjuk nálunk ezt szokta meg születése óta, hogy Apa sajnos ritkán van itthon, de semmi probléma nem volt még emiatt.
2/4 anonim válasza:
Az én párom is külföldön dolgozik (3 hét kint, 1 hét itthon), és eddig nálunk sem okozott ez problémát. De azért félek én is, hogy később ebből nehogy bármi gond adódjon. Hosszútávon azért mégiscsak az lenne az ideális, ha a gyerkőc mindennap látná mindkét szülőt. 1-1 hónap nálatok az sztem nem olyan sok.
3/4 anonim válasza:
az én párom is külföldön melózik, a fiam nagyon szereti, pedig csak heti 1,5 napot töltenek együtt. talán neked lesz kicsit nehezebb eleinte.
4/4 anonim válasza:
Barátnőm férje is külföldön dolgozik, havi egyszer látja a családját. A fiúk 15 hónapos. Ha telefonon beszélnek, és leteszik, a pici nagyon szomorú utána, annyira keresi az apját, a játéktelefonnal is azt játssza sokszor, hogy hívja apát. Így barátnőmék elgondolkodtak erősen, hogy folytatják-e tovább ezt, vagy a férje itthon marad, persze kevesebb pénzért... Sajnos a pénz nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!