Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Velem van a baj? Mit gondoltok...

Velem van a baj? Mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit hosszú lesz,megköszönném ha végigolvasnátok.

Először is,gimiben és egyetem kezdeti évei alatt nagy volt a baráti társaságom,ott ahol lakom és ott ahol jelenleg is egyetemen tanulok. Gimi után az eddigi társaság szétszéledt, van aki külföldre ment,van aki dolgozni pestre vagy tanulni,ahol én tanulok oda nem jött senki. Maradt 2 barátom akikkel mai napig tartom a kapcsolatot,napi szinten beszélünk és gyakran találkozunk.A többiekkel nem tartom a kapcsolatot,mert meguntam,hogy mkit csak én keresek,engem nem kerestek, interneten sem. Ezután elkezdtem az egyetemet,sok haver,buli,szaktársakkal és új barátokkal/haverokkal, 2. évtől viszont muszáj volt komolyabbra vennem a dolgot az egyetemen és már bulizni sem volt nagyon időm,meg úgy egyáltalán magamra se nagyon,örültem ha pihenni tudtam 1-1 hosszú nap után. Innentől kezdve ritkultak a bulik,s a buli meghívások de maradt 1-2 ember akikkel elszoktam menni nagy ritkán. S van az egyetemen is 2 jó barátom akikkel rendszeresen csinálunk közös programokat. Közben lett komoly kapcsolatom és az is kitölti az időmet az egyetem mellett,barátnőmmel szoktunk még eljárni 2-en vagy társaságban.

Ezek ismeretében, csak velem van ez,hogy hogy egyszerűen nem jut mindenre időm és nem tehetem meg a jövőm szempontjából,hogy minden héten bulizzak?A bajom az,hogy konkrétan engem nem keresnek már azok akikkel régen jóban voltunk,pedig én kerestem de egy idő után megint meguntam,hogy mindig én keresem őket. 2-3 jó barát és haver maradt az egyetemen is,akik szintén kicsit komolyabban veszik ezt az egész dolgot,a többiek nem.

Szóval,szerintetek velem van a gond?Személyiségemmel van valami baj?Esetleg valamit elrontok a barátságok ápolása terén?

Előre is köszönöm válaszaitokat!

23/F

2014. jan. 11. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

nincs veled semmi baj, és szerintem te nem rontottál el semmit

ha a többi haverod olyan jó barátod, akkor gondolom megértenék, hogy a jövőd miatt most minden buliba nem tudsz elmenni

2014. jan. 11. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs veled baj,azt gondolom.
2014. jan. 11. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek zömének felnőtt korára sokkal kevesebb barátja marad, mint amennyit kamaszkorában megszokott.
2014. jan. 11. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az ember felnőtté válik, rájön, hogy nem szükséges minden hétvégén buliból buliba járni.
2014. jan. 11. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van,én is így gondolom csak kellett megerősítés kívülállóktól is.Köszönöm a válaszaitokat!
2014. jan. 12. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!