Velem miért nem közvetlen?
Figyelt kérdés
Egy lányról van szó, akivel összebarátkoztam, de már egy ideje eltávolodott tőlem. Más fiúkkal barátkozik, de velük sokkal nyíltabb és közvetlenebb. Velem még ez előtt se volt annyira nyílt mint velük most. Miért tartotta, tartja nálam a 2 lépés távolságot? Kisugárzásommal lehet a baj?2014. jan. 9. 20:46
1/1 anonim válasza:
Aki közvetlen típus az általában érzi melyik emberrel,hogy kell viselkedni.
Nekem egy elég közvetlen barátnőm van. Én amikor megismerkedtem vele már akkor közvetlen volt.Aztán más lányokkal is kedves volt,de velük nem volt annyira közvetlen.Fiúknál ugyanaz vkivel közvetlenebb.Megkérdeztem ezt tőle és azt mondta,hogy ő érzi kihez hogy kell közeledni,mert sokszor félreérthető a viselkedése mások számára.
Meg vannak akik érzik a másik emberben,hogy mennyire,megbízható a viselkedéséből,testbeszédéből. Én barátnőm annyira jó ember ismerő,hogy pár mondatból leszűr mindent.De ő emberekkel foglalkozott sokáig.
Lehet,hogy a kisugárásodban van vmi,esetleg bizonytalan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!