Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Többi lent

Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal mindíg jóban voltunk, szórakoztunk, átjártunk egymáshoz, stb... ez a téli szünet végéig volt. Van azonban egy osztálytársam akivel én is kicsit haverkodtam, de ő jobban (ez a gyerek idén jött). a gond ott van hogy az első naptól a haverom nem is beszél velem, ha meglátnak suli után elfutnak (eddig együtt jártunk haza), ha mondanék valamit neki, rámförmed hogy JÓVANMÁÁ..

szóval mit csináljak ? megmondjam neki hogy B*SZÓDJ MEG ! és hogy nem vagyot többet a barátod, vagy megpróbáljam visszahozni ezt a baráti viszonyt ? most az utóbbin gondolkozok.

2014. jan. 9. 19:25
 1/1 anonim válasza:
ha még nem oldódott meg: szerintem mindenképp beszélj vele!! kérdezd meg tőle, h mi ez az egész. komolyan, menj el vele egy olyan helyre, ahol tudsz vele kettesbe beszélni. gondold végig, h miket akarsz neki mondani és add ki magadból. arra muszáj lesz neki válaszolnia és akkor megtudod, miért csinálta ezt! :)
2014. jan. 26. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!