Nem vagyok benne a kozos csoportunkban. Mit tegyek?
Barataim kozul egyikonk par honapja csinalt egy kozos beszelgetes csoportot,amiben en nem vagyok benne es ez zavar. Ugy erzem hogy en nem vagyok olyan fontos nekik es igy lemaradok egy csomo mindenrol. Akivel a legjobb baratok vagyunk, neki mar emlitettem, hogy miert nem vagyok benne, azt mondta, hogy beszeljek azzal aki csinalta a csoportot. Viszont szerintem akkor amikor meg csinalta a csoportot eszebe sem jutottam, es a tobbieknek sem jutott eszebe, hogy engem is bevegyenek, akkor felesleges rajuk eroltetnem magamat. Szerintetek?
Elnezest kerek az ekezetek hianyaert es esetleges helyesirasi hibakert.
...hát, nekem is elég rosszul esne, az biztos. :(
Mit tegyél ? Meg mondom őszintén, nem tudom. Sajnos rátukmálmi magunkat másra nem lehet, vagyis lehet, de az ... hogy mondjam...az olyan kellemetlen, legalább is nekem az volna, ha rákéne magam kényszeríteni valakire. Annyit mondok, hogy ne is foglalkozz ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!