Velem van a baj, ha 25 éves lányként alig találok olyan embereket, akikkel egy hullámhosszon lennék?
Nemrég költöztem haza külföldről és alig találok olyan korombelieket, akikkel igazán megértenénk egymást, akik nem felszínesek és normálisan el lehet velük beszélgetni.
Csak barátként szeretnék ismerkedni!
25 éves lány vagyok, Baranyában élek, szeretem a tavaszt, a rockzenét és a dallamos metált, érdekel a természetfeletti, romantikus, de nem nyálas lélek vagyok, szeretem a jó könyveket és filmeket, nagyon szeretek beszélgetni, sétálni, utazni, jókat enni és inni, stb.
Nem ítélkezem külső, vagy bármilyen hovatartozás alapján, nyitott vagyok.
Ha valaki túl tud lépni azon, amin még én sem teljesen, hogy elég gáz ezt ide kiírni és egyébként ugyanígy érez, ha körülnéz a környezetében, írjon bátran! :)
Szia! Én pécsi vagyok, és hiába vannak barátaim, vagy elmentek messzebb tanulnak, vagy koleszból ismerem őket és hazaköltöztem azóta. Meg ők is...
Nem egyszerű ismerkedni, a munkahelyemen 47 a legfiatalabb kolléganőm és hiába jövök jól ki velük, de mégsem olyan, mintha korombeliekkel beszélgetnék.
Lehet, hogy gáz ide írni, de ha egyszer felfejlődött ez a fene nagy technika, akkor használjuk már ki!! :)
25N
Nem hinném hogy veled van a baj..
Itt sok értetlen sekélyes bunkó van...
"Én nem tudom mért félnek az emberek egymástól??.."
legalább is az átlagemberek.
ismerkedni bárhol tudnának.
"Itt sok értetlen sekélyes bunkó van..."
nem csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!