Vajon vége lenne a barátságunknak? (több lent)
Őszintén szólva szerintem te is tudod, hogy ennek már nincs sokáig értelme és azért tetted fel a kérdésed, hogy biztos legyen a dolog. Én úgy látom a dolgot, hogy minden bizonnyal vége ennek a barátságnak, már csak az érdekek és a megszokás tartja össze az egészet, de ez nem is meglepő, hiszen az egyik lánnyal már korábban is voltak problémáid, szóval erre számítani is lehetett.
Így azt mondom, hogy jobban jársz, ha hagyod őket, ez a hajó már elúszott és törődj a másik barátnőddel és ki tudja, talán később ő is nyitottabb lesz és vele is jobban el tudsz majd járogatni, de szerintem ha hívod magaddal, akkor menni fog veled szívesen, csak ne járjon úgy szegény, hogy te elvagy a barátoddal ő meg ott kuksol mellettetek, mert az elég kellemetlen és csak elveszi a kedvét az egésztől még jobban.
Ja és még annyi, hogy nem olyan rossz tulajdonság az, hogy megválogatod a mondandódat, szóval jól tetted, hogy megörökölted anyukádtól, vagy inkább eltanultad tőle :P :)
első: köszi, én is a gimibe bízok, hogy ott lesznek normális emberek.:)
második: nagyon köszönöm a válaszodat, sokat segítettél és igen, valóban csak azért tettem fel, hogy más is ezt tenné-e a helyemben. szoktam őt mindig hívni, de kitalál mindig valamit, pedig mondom neki, hogy az utolsó pillanatba is szólhat, mert örülnék, ha jönne. Amikor hárman vagyunk a barátommal, akkor sem azt szoktam, hogy mi elvonulunk, ő meg egyedül marad, mert tudom milyen érzés, én is voltam már az a bizonyos harmadik. Szóval remélem, hogy vele megmarad a barátságunk, mert úgy néz ki, hogy ugyanarra a szakra jelentkezünk, lehet, hogy jövőre is osztálytársam lesz. És igen, sok konfliktustól megkímélem magam ezzel a tulajdonsággal, haha.
Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat, nem akartam megint leírni egy regényt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!