Szerintetek baj ha egy fiúnak csak lány barátai vannak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 07:32
2/8 anonim válasza:
szerintem nem .. Ha így ért a lányokhoz könnyebben fog menni neki a csajozás ;)
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán baj. Amúgy sem lehet tudni, milyen srácok járnak azokba a közösségekbe, ahol az adott fiú megfordul. Pl. az én osztályomban, ha fiú lettem volna, kb. 1-2 sráccal lettem volna jóban. A többi ilyen káromkodós, nagyhangú, ordenáré bunkó volt nulla jövőképpel és legalja viselkedéssel...
7/8 anonim válasza:
Nekemis csak lány barátaim vannak :)
Oszt társaim meg csak néznek, hogy hogy lehetnek olyan jó barátnőim amilyenek, dehát így nem nagy kunszt :D
8/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a fiú.Csak azert kerdeztem mert sokan leb...znak vegette hogy allandoan lanyokkal vagyok.De mar mondtak masok is hogy biztos irigyek mert velem beszelgetnek meg minden veluk meg az igen menokkel meg nem.
2014. jan. 7. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!