Mit tegyek? A baratnom elvesz a tobbiektol
Bocsi, ez hosszu lesz. A szitu az, hogy az egyik legjobb baratnom meg szeptemberben joba lett az egyik lany osztalytarsunkkal es amikor elment hozza akkot en is gyakran veluk mentem. Azota (kb. oktober vegen) osszevesztek, es mivel annak a lanynak (akivel joba lettunk) nincs nagyon mas baratja, teljesen ram akaszkodott. Mar nem tom hanyadszorra kell elmennem hozza, vagy szunetekben vele jarkalni a folyoson. Sokkal szivesebben lennek mas barataimmal, de ezt nem nagyon merem elmondani neki, mert felek h megbantom. Neha-neha talan szivesen lognek vele, de meg az sem biztos. (Nem h ilyen sokat!)
A masik (ne vessetek meg) de az egyik legnagyobb baj azon kivul h nem szeretek vele lenni stb. az, hogy nekem mar regota tetszik egy fiu (tobb mint ketto eve) neki is elkezdett tetszeni az a fiu aki nekem. Ez alapjaban nem is lenne problema, de van h elkezdi meselni, hogy hogyan fognak osszejonni, stb... Ez engem nagyon zavar. Ilyenkor amugy inkabb hallgatok. Sokszor meg a jovonket is eltervezi h egyett kimegyunk ketten Londoba es ott jarunk egyetemre stb.
Kerlek segitsetek! Nem akarom teljesen lepattintani (osztalytars) de nem akarok vele ennyit lenni! Elore is koszi a NORMALIS valaszokat!
Koszi!
Tudja!
Szerintem is az őszinteség a megoldás. Mindeképp nagyon finoman kell vele közölnöd, pl: szeretsz vele lenni (bár ez nem tudom, mennyire), de másokkal is szeretnéd tölteni az időd.
Esetleg bevihetnéd a baráti körödbe, hátha talál mást is :)
De akárhogy is csinálod, nagyon meg fogod vele bántani, de inkább tudja az igazságot. Utána lehet, hogy majd neked kéne nyitnod iránta, hogy lássa, tényleg bírod, de vannak mások is.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!