Miért bánik velem így?
Ez olyasmi, mint : ha ló nincs, a szamár is jó.
Egyébként szerintem azért lóg velük, hogy ő is "menőnek" számítson. Téged meg lehet, hogy nem szeretnek azok a lányok, és azért küld el téged ez az osztálytársad, mert akkor nincs esélye menőnek lenni.
Máskor meg azért van veled, mert nincs kivel lennie.
De ez csak szerintem van így.
Szerintem kihasznál téged,ahogy írta az egyik válaszoló, "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon megy a dolog.
Nekem is volt pár ilyen "barátom",de én kapcsoltam,hogy az ilyeneknek csak akkor kellek ha egyedül van vagy vmire szüksége van.Így inkább lekoptattam az ilyeneket.Most már csak olyan barátaim vannak,akiknek nem csak akkor kellek ha nincs éppen kivel lennie magyarán unatkozik.
Meg a barátomat nem küldöm el ha éppen társaságban vagyok szerintem!
Az én barátnőm például akárhányszor társaságban van mindig hív,mert azt mondja mivel legjobb barátok vagyunk ő csak velem akar mutatkozni,meg úgy illik ha sokszor vele vagyok.
Pedig nálunk akár lehetne származást tekintve az is,hogy "veled nem mutatkozom" stb stb.
Szóval az a lány nem a barátod,aki így elküld!
Keress hozzád hasonló lányokat,akik megbecsülnek téged és fontos vagy számukra.
Köszönöm a válaszokat. :D Igazából néhány még igaz is amit írtatok.
Például a "Ha ló nincs..." ezt már ő is mondta egyszer nekemigaz csak szorakozott..de ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!