Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek most csak a sok...

Szerintetek most csak a sok rossz barátság miatt hiszem ezt?

Figyelt kérdés
Na szóval mar rengeteg "haverom" volt akik igazából csak kihasználtak (igen elég b*zisan hangzik na de mind1 xd) szoval minden eddigi "haverom" olyan volt hogy nekem van ps-em és mindig jött egy egy haver mondjuk nekem volt fifám és pár hónap meguntuk a "haverom" is kijátszotta magát utána leseszart és ez még igy volt jópárhavernál köztük azzal akivel 10éve haverok voltunk ezért talán most pont ezért nemtudom mit hidjek mer átjön most aki állítólag haver de nemtom ugyan ez megy csak most fifa 14-es xd mikor megrendeltem pár nap kiszállítás volt ugy ugy 3-4 nap mindennap irt facebookon hogy na megjött már a fifa minden nap mikor megjött egyből átis jött pár hónapig játszottunk meguntuk kesz nemjött csak nagyon ritkán de ha viszont jött nagyon jól elhülyültünk most beszereztem egy új játékot és megint naponta ír és jön át de egyszerse akar lemenni és hülyéskedni nemértem.
2014. jan. 3. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit hiszel a "sok rossz barátság" miatt?

Nem csak az írásod miatt, de azért is mert ezt meg kell kérdezned jó hülye lehetsz.

Csak a játékaid miatt mennek át hozzád, igen.

2014. jan. 3. 01:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy az a gond, hogy ki kéne találni más programokat? Ezt elő is hozhatod, hogy csináljatok valami más dolgokat is. Bár nem tudom hány évesek vagytok, gondolom elég ifjak. Vagy te nem tudsz átmenni néha hozzájuk? Minden kapcsolat megérzi ha nincs valami közös project :)

Amúgy, ha jól érzitek magatokat együtt játék közben, akkor szerintem nem csak a játékról szól.

2014. jan. 3. 01:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak azért mennek át hozzá, hogy játsszanak az akármilyen focis meg harcolós játékon és csak akkor amikor arra van lehetőség, akkor igenis kihasználják, akármennyire is élvezik az együtt töltött időt.

Egyébként ha zavar hogy csak akkor jönnek ha ezzel meg azzal játszotok akkor csak annyit kell tenned hogy nem hívod őket át, csak ha mást csináltok, vagy ha nem hozzád mentek. Ha meg nem zavar akkor tök mindegy. :)

2014. jan. 3. 01:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a kihasználás az valami olyan, amikor nem kedveljük a másikat.

De akárhogy is, szerintem ilyen esetben nem az a jó, hogy leépíteni ezeket a kapcsolatokat, hanem pont az, hogy azon gondolkodni, hogy ezt a lehetőséget, amit a közös játék(vagy más) jelent, hogyan lehet kihasználni arra, hogy tovább mélyüljön a kapcsolat. Ezekben az időkben kéne beszélgetni többet más dolgokról is, hogy az ismeretség erősebb legyen, hogy más dolgokra is kiterjedjen. A másik szüleiről, elfoglaltságairól, érdeklődéséről, ne adj isten tanulásról. Szóval, hogy ha kifogy a játék is legyen más szál, amin egymáshoz lehet fordulni.

2014. jan. 3. 02:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Most ilyen értelemben nézve minden barátság kihasználás. Az is kihasználás, ha semmit nem csinálunk, csak a hülyeségeit kell hallgatnom órákig, ahelyett hogy a dolgom csinálnám.
2014. jan. 3. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!