Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy haverommal vitáztunk a...

Egy haverommal vitáztunk a középiskolai kezdésről? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy haverom egyben a volt osztálytársam mondta, hogy milyen király lesz a középiskola mert mindenki tök jó fej lesz és buli az egész. Szerintem meg nem mert nem mindenki jófej egy osztályban és nem egy buli az egész. Szerinte rosszul állok hozzá szerintem meg nem rosszul csak reálisan. Szerintetek kinek van igaza? (nem egy iskolába megyünk) Előre is köszönöm a válaszokat! 14/f

2013. aug. 18. 22:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy állsz hozzá.Ha nyitsz az emberek felé,akkor tényleg jó meg minden.De ha nem akarod jónak látni,úgyis csak belekötsz majd mindenbe.Meg hát helyfüggő is azért.
2013. aug. 18. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem mindenki jófej, és nem buli!

17f

2013. aug. 18. 22:44
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
szentem minden olyan lesz mint általánosba volt legalább is nem sokat fog változni ha az osztáj alján voltál nem fogsz a "menök" közé kerülni szerintem nekem ez a megfigyelésem én tavaj mentem 1ső be
 4/11 anonim válasza:

Szia!c:

Amikor nyolcadikban a középsuliról agyaltam nekem is mindíg az jutott eszembe,hogy nem szórakozás lesz az egész,amúgy is az osztálytársaim fele úgy is bunkó lesz,a lányok többsége ribaanc,a fiúk meg analfabéta parasztok.:D:D

De egyeltalán nem ilyen volt a 9.

Az osztálytársaimmal 1fő kivételével mind kijövök,a legjobb barátokra találtam,csupa szórakozás volt az év, a gólya tábor egy élmény volt,amit sosem felejtek el.Álltalánosban 2-3as tanuló voltam de itt sokkal többet javítottam..A legkedvesebb osztályfőnököt kaptam meg..Szóval a középsuli tényleg nem rossz.Annak ellenére,hogy sokak panaszkodnak,szerintem sokkal szuperebb mint az általános volt.Persze neked is igazad van,nem buli az egész,bele kell húzni a tanulással mert nem könnyű a kilencedikes tempó,és nem lehet mindíg lazulni,de mégis tényleg sok szuper dolog vár a középsulis 4-5 évben.

16/L

5/11 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ. Igazából mindkettőtöknek valamilyen szinten igaza van.

Haverodnak abban, hogy ha szerzel haverokat tényleg buli ez a része. Könnyebb, ha eleve vannak ott ismerőseid. Neked is igazad van, hogy a tanulás része az annyira nem buli..De nem is annyira vészes. Én pl. idén végeztem, és mindenből átmentem, leérettségiztem, úgy hogy kb. semmire nem tanultam, talán egy két órára.

Az, hogy mennyire lesz buli függ a tanároktól, az osztálytársaidtól, meg persze tőled.

Nálunk pl. nem volt olyan akit nyíltan utáltunk, csak egyszerűen nem beszéltünk vele, csak ha hozzánk szólt.

9.-ik első heteiben, én pl. még csak azzal beszéltem aki mellettem, vagy körülöttem ült, aztán végül az egész osztállyal. Később egész osztály jóba volt egymással, de persze vannak itt is haverjaid akikkel nyílván többet vagy.

Az osztályunkba volt 4-5 gyerek, ők mindig egymás mellett ültek, de nem mi közösítettük ki őket, hanem ők magukat, azzal, hogy nem jötek kirándulásra, akkor pl. ha mégis akkor ültek, zenét hallgattak vagy játszottak a mobiljukon. Ha te nem ilyen vagy akkor nem lesz rossz a középsuli, de buli sem lesz minden szempontból.

2013. aug. 18. 22:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Soha nem voltam az osztály "menője" de nem is voltam az osztály alján. Nyitott leszek meg minden de szerintem akkor se egy nagy buli az egész.
2013. aug. 18. 22:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Hova mész?:) Csak mert nem mindegy, hogy egy elit katolikus gimnáziumba, vagy egy rossz hírű szakmunkásba.:)
2013. aug. 18. 23:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Neked van igazad,egyáltalán nem jó buli,és alig akadnak jófejek.

17/F

2013. aug. 18. 23:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem rosszhírű az iskola (szakközép, vallásos) a haverom meg gimibe ami nem vallásos onnan ismerek pár embert és egyik másik elég tahó. Szóval nem lehet egy rossz hely ahova megyek.
2013. aug. 18. 23:57
 10/11 anonim válasza:

Hát számomra csupa móka. :D

És pár ember kivételével mindenkivel kijövök.

Milliárdszor jobb, mint az általános.

2013. aug. 23. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!