Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy haverommal vitáztunk a...

Egy haverommal vitáztunk a középiskolai kezdésről? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy haverom egyben a volt osztálytársam mondta, hogy milyen király lesz a középiskola mert mindenki tök jó fej lesz és buli az egész. Szerintem meg nem mert nem mindenki jófej egy osztályban és nem egy buli az egész. Szerinte rosszul állok hozzá szerintem meg nem rosszul csak reálisan. Szerintetek kinek van igaza? (nem egy iskolába megyünk) Előre is köszönöm a válaszokat! 14/f

2013. aug. 18. 22:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem annyira nem buli, főleg, hogy pont ránk kellet sózni minden szart, az 50 óra közmunkát, hogy leérettségizhessünk, meg szakközépiskolásokra még a gyakorlatot is...ráadásul nálunk csomó tanár panaszkodott egész évben, hogy eddig nem volt ilyen, hogy az egész mindenséget 1 évbe összezsúfolják, hanem amiket most vettünk, azoknak egy részét régebben csak 10.-ben vették, meg ilyesmi...a töri tanárunk pedig közölte, hogy neki ez az első olyan éve, hogy a 9.-esekkel nem tud befejezni egy egész éves anyagot rendesen...meg ezek a minden napos tesiórák, uff...de azért túl lehet élni szerintem ^^

16/L

2014. júl. 8. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!