Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nincsen senkim, nagyon egyedül...

Nincsen senkim, nagyon egyedül vagyok. Az öngyilkosság az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
15/L vagyok. új suliba kerültem mivel évet ismételtem azért mert egy akkori barátnőm belevitt miden rosszba ezért a tanulást is leszartam. Ő vele már nem tartom a kapcsolatot, akkor jó társasági életem volt meg minden de nem szeretnék vissza menni oda mert csak kihasználtak stb. most az új osztályomba mindenki el van valakivel csak én nem. Van egy lány akivel sokban hasonlítunk de ő meg annyira gyerekes talán én vagyok koravén ezt nem tudom. Szabadidőmben olvasok netezek twitterezek vagy filmezek sorozatokat nézek(himym,doctor who stb.)Rettentően unom az életemet és erre rátesz még egy lapáttal hogy látom a korombeliek képeit stb. facebook-on hogy ők milyen boldogak és népszerűek. Nagyon elrontottam az életemet úgy érzem és már tanulni se szoktam mert annyira lehangolt vagyok minden nap hogy nem birok koncentrálni. Mostanában egyre többet gondolkozok az ögyilkosságon. Mitévő legyek??? Segítse valaki könyörgöm :'(
2013. dec. 30. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem van valami mélyebb, le nem írt probléma az eset mögött, amiért Téged bele tudtak vinni a rosszba, mást meg nem. Sosem egy oka van a lehangoltságnak. Legyél türelmes és megértő az emberekkel, barátkozz össze jól a gyerekes lánnyal, mindenki tud néha gyerekes lenni, legyél Te is az, csak vele. Nem kell 24 órában vele élned, menni fog a hülyülés. Valójában én sem vagyok azonos a barátaimmal, mindenki más és más, a szeretet a fontos. Én azt gondolom, képes vagy valamire, amit igazán jól csinálsz, rajz, tánc, bármi, ne passzívan fogyaszd a dolgokat (filmek, facebook nézés), hanem alkoss, gyakorolj vagy tanulj valamit, a sport is jó, minden, ami sikerélményt ad. Egyél olyan ételeket, amik emelik az l-tryptophan szintedet, vagy vegyél ilyen kapszulát scitec boltban.
2013. dec. 31. 15:26
 12/14 anonim válasza:
Te Ön sajnáltató csitri , ne nettezzél ha nem húzd ki a beled az udvara és BARÁTKOZZ! Ahelyett hogy itt ülnél már rég elmehetél volna valahova ahol veled egy korúak vannak és BARÁTKOZZ-TÀL volna velük.
2014. jan. 2. 22:49
 13/14 anonim válasza:
Kedves utolsó, az udvaron barátkozzon? :D Egyébként a javaslatod barátkozós része nagyon ésszerűnek tűnhet, habár nem mindenkinek megy simán-lazán a barátkozás. Bár ez nyilván elképzelhetetlen.
2014. jan. 4. 22:02
 14/14 anonim válasza:

ismerem az érzést,én már beletörődtem,illetve inkább fogalmazzunk úgy,ráeszméltem,hogy egyedül vagyok,magányosan,ha bár szerelembe is esek,esetleg bejönne nekem az élet,akkor is csak a magány fog belülről felemészteni,de komolyabban sose gondolkoztam az öngyilkosságon,mert azt,hogy mások hogyan viselkednek veled szemben nem számít semmit főleg ilyen korban,a My Chemical Romance - Teenagers című számában elég egyszerűen kifejtik a témát a középiskolai,meg úgy általában a fiatalkori zaklatásról,halgass Limp Bizkit-et vagy ha az angol tudásod nem olyan jó,akkor Anonim MC,Hőna D és a többi hasonló zene is tud segíteni.... illetve még rengeteg anime nézés,és egyéb sorozatok,filmek is segíthetnek,de a legjobb az lesz,amikor őszintén tudsz majd valakivel beszélni az érzéseidről,a gondolataidról és fájdalmadról,amit a világ váltott ki belőled,én pontosan tudom,nemrég sikerült megnyílnom egy másik ember előtt és utána napokig csak mosolyogtam,és olyan boldogság öntötte el az egész lelkemet,hogy úgy éreztem,az életem egész jó,és van még miért élnem... remélem segíthettem,kitartást :)

17/f

2014. jan. 7. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!