Nincsen senkim, nagyon egyedül vagyok. Az öngyilkosság az egyetlen megoldás?
ismerem az érzést,én már beletörődtem,illetve inkább fogalmazzunk úgy,ráeszméltem,hogy egyedül vagyok,magányosan,ha bár szerelembe is esek,esetleg bejönne nekem az élet,akkor is csak a magány fog belülről felemészteni,de komolyabban sose gondolkoztam az öngyilkosságon,mert azt,hogy mások hogyan viselkednek veled szemben nem számít semmit főleg ilyen korban,a My Chemical Romance - Teenagers című számában elég egyszerűen kifejtik a témát a középiskolai,meg úgy általában a fiatalkori zaklatásról,halgass Limp Bizkit-et vagy ha az angol tudásod nem olyan jó,akkor Anonim MC,Hőna D és a többi hasonló zene is tud segíteni.... illetve még rengeteg anime nézés,és egyéb sorozatok,filmek is segíthetnek,de a legjobb az lesz,amikor őszintén tudsz majd valakivel beszélni az érzéseidről,a gondolataidról és fájdalmadról,amit a világ váltott ki belőled,én pontosan tudom,nemrég sikerült megnyílnom egy másik ember előtt és utána napokig csak mosolyogtam,és olyan boldogság öntötte el az egész lelkemet,hogy úgy éreztem,az életem egész jó,és van még miért élnem... remélem segíthettem,kitartást :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!