Bolond vagyok?
Figyelt kérdés
Annyi problémám van, hogy az öngyilkosság sem oldaná meg!2013. nov. 4. 23:26
1/9 anonim válasza:
Akkor viseld emelt fővel. Egyszer még nevetve fogod mesélni az unokáidnak.
2/9 anonim válasza:
Vagy megoldod őket vagy mást választasz :(
Sajnos ilyen az élet
3/9 anonim válasza:
Nekem is rengeteg a problémám, de az öngyilkosság nem megoldás, nem szabad! De miért lennél bolond?
22/f
4/9 anonim válasza:
Nem vagy bolond, de ha ugy erzed keress fel egy pszihologust!
5/9 anonim válasza:
Nem te hülye vagy szóval nemhiszem h van olyan probléma ami a halálod után is zaklatna
6/9 A kérdező kommentje:
Na véééégre kedves 5-ös gratulálok, te egyedül értetted, amit kiírtam :)
2013. nov. 6. 12:04
7/9 anonim válasza:
Gondolom halálod utánis meg maradnak a problémáid attól függ h mien az :) De ám mivel a halálodat kívánod elég nagy butuska lehetsz! :)
8/9 A kérdező kommentje:
ez egy vicc akart lenni te nagyokos! ha értenéd a mondatot, akkor rájöhettél volna, hogy egyáltalán nem kívánom a halálom! :) "Annyi problémám van, hogy az öngyilkosság Sem oldaná meg! Hol kívánom ebben a halálom???
2013. nov. 7. 11:31
9/9 anonim válasza:
Az öngyilkossággal és a mentális egészséggel viccelődni roppant humoros, de igazán... Milyen emberek vannak édes Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!