Egy 3 fős régi baráti társaság negyedik tagja lettem. A "banda vezére" engem kedvel a leginkább és ezért nem kedvel a másik két srác. Nemsokára szülinapja van. Szerinted vegyek neki vmit?
Figyelt kérdés
Nem lesz kellemetlen, ha látják, hogy én adok neki ajándékot? Hogy kezeljem azt, hogy kedveljen a másik két srác is?2013. dec. 30. 15:39
11/15 A kérdező kommentje:
értem mire gondolsz, de értsd te is. El kell fogadni, van olyan, hogy ha többen vannak egy társaságban, akkor vannak vezető és követő emberek. Nem azt jelenti, hogy nem egyénrangúak. Nem vitaoldal ez, én nem kívánok vitatkozni, ha a kérdésre nem tudsz választ adni, köszönöm az eddigi észrevételeid, a további hasonló kommenteszükségem szükségem
2013. dec. 30. 17:07
12/15 A kérdező kommentje:
ez egy jó ötlet. :-) életrevaló!
2013. dec. 30. 17:20
13/15 anonim válasza:
szerintem ha tényleg jóba vagytok nyugodtan vegyél neki vmit mert nem a többiek véleménye számit lehet ök 10 év mulva sehol nem leszek de ti ketten még barátok maradtok
14/15 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd meg neki a whiskyt,jó ötlet :)
A többiekkel ne foglalkozz,majd megbékélnek.
Én is belekerültem egy 4-fős társaságba,így 5-en lettünk. Szerencsére engem mindenki befogadott,pedig lányok. Szóval azért ne általánosíts... :D
15/15 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok.
Szerintem nyugodtan vegyél neki valami ajándékot.A whiskey is jó ötlet,de valószínűleg a bornak is örülne.A másik kettővel pedig ne foglalkozz,a lényeg az,hogy te gondoltál arra a barátodra. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!