Te is szeretnél. Bulizni járni pl. :Szilveszterkor? De nincs kivel vagy kikkel? Irjatok privit, alakitsunk ki egy baráti bulizós bandát!
Figyelt kérdés
Sopron és környékiek, 14-15 évesek, fiú lány mindegy .
15/Fiú
2013. nov. 25. 15:00
1/4 anonim válasza:
Ejha :D én is Soproni vagyok.:D mondjuk nem fogok 14-15 evesekkel bulizni mert 19 vagyok. De jo otletnek tartom :) megkerdezhetem h melyik sulibol vagy?
2/4 anonim válasza:
Jó ötlet, én Budapesti vagyok, 14, és lány
3/4 legyenmorgan válasza:
Én is jó ötletnek tartom 17 éves is vagyok meg fiú is és sok dolgot el lehet rólam mondani de úgy sacperkábé kétszáz kilómétert nehezen tudtok megtanítani teleportálni :D
4/4 anonim válasza:
Dettó, csak én budapesti vagyok és 18 fiú. Ismerőseim nem bulizós típus vagy máshova mennek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!