Lehet hogy velem van a baj? Szilveszterkor lefeküdtem a barátnömmel, de azt mondta hogy nem akar már velem járni. Lehet hogy az önérzetem bántotta meg?
Lehetnem kellett volna ilyen korán lefeküdni vele..14 évesen..pff
Beijedt,hogy komoly lesz a dolog, mellesleg nem is olyan volt neki, ahogy azt elképzelte..mivel gyerek hozzá..ezért szakított. Hidd el,tudom miről beszélek. Lehet úgy érezte itt az ideje,de utána rájött,hogy mégsem. Nem kellett volna megtenni..
Gondolom nem sikerűlt kielégítened!( ne érts félre, ez nem csak a te hibád lehet), és mivel h még tényleg éretlen, ezért nem tudhatta hogy a valóságban hogy történnek a dolgok, így csalódott, ezért inkább szakított. Ha sikerűlt volna akkor talán nem dob a többi dolog ellenére sem.
Szerintem erről kérdezz meg érettebb lányokat, nőket.
Én az önérzetet kizárnám mint ok.. de a lányoknál sose lehet tudni...én meg csávó vagyok.
14évesen lefeküdtél a barátnőddel? te sem vagy normális. kisgyerek vagy még.. istenem..hovafejlődünk?
ne csinálj semmit. hagyd a p.csába. gondolom te korod körül van ő is.. Megijedt. hiszen ő is csak 14-15.
Én is szilveszterkor dugtam a csajom, ez az haver :D
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!