Ti hogy reagáltatok volna erre?
Adott egy kisebb-nagyobb megszakításokkal egy 19 éves barátság. Az egyik barátnő elmeséli a másiknak, hogy valaki zaklatja, e-mailben, illetve face-en különböző profilokkal. Megbeszélnek egy találkozót, mire az említett barátnő meggyanusítja a másikat, hogy ő a zaklató.
Köpni nyelni nem tudtam, még én mondtam neki, hogy tegyen feljelentést, és erre ilyen vádakkal illet...
Azt állította, hogy ő kinyomozta, de nincs rá bizonyítéka... Mondtam neki nyugodtan jelentsen fel, nekem tiszta a lelkem, de akkor én is feljelentem rágalmazásért..
Mit tettek volna ebben a helyzetben?
Elküldtem volna a halál f.aszára, aztán meg mondtam volna neki hogy ne jelentsen fel. Ennyi.
Ha nem te lennél a hibás én akkor is ezt mondtam volna mert szeretem idegesnek látni az embereket, főleg akkor ha kiderül hogy alaptalan a vádaskodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!