Mennyire vagy "menő"?
Szeretnél az lenni? Ha van legjobb barátnőd/barátod, ki közületek az, aki "híresebb/menőbb"
Azért gondoltam, hogy kiírom a kérdést, mert láttam pár embert itt, akiket nagyon zavar hogy nincsenek a középpontban, és minden áron a figyelembe akarnak kerülni, meg menők szeretnének lenni...kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről?
Én űbermenő vagyok.
Amúgy halvány lila lövésem sincs, az én iskolámban nincs ilyen menő, nem menő dolog, mert az én iskolám kájó. És különben sem tudom, hogy mitől leszek menő. Az osztályom bír. Mások is bírnak, van sok ismerősöm. De nem vagyok menő, csak jófej, mint a többi ismerősöm... lehet ezt még ragozni, de akkor is csak oda lyukadunk ki, hogy ez a menő dolog bar omság.
Akkor egy komolyabb válasz :)
Nem én vagyok a legmenőbb, de nem is vagyok lúzer.
Régebben volt olyan, hogy zavart, hogy nem én vagyok a középpontban, de már nem. Rájöttem, hogy aki menő, az nem feltétlenül boldog. Már nem nagyon érdekelnek az ilyen dolgok. Jól érzem magam és ennek semmi köze a menőséghez.
Nem vagyok menő. Hasonló a személyiségem, mint a legmenőbb lánynak az osztályban, de én visszahúzódóbb vagyok... nem vagyok lúzer, sokan bírnak, ez a lényeg.:)
A legjobb barátnőmet lehet hogy jobban bírják. Nem tom.
Nem vagyok lúzer, de nem is vagyok valami menő. Igazából az osztály "különce" vagy "érdekes figurája vagyok" akivel mindig történik valami, ezért mindenki velem akar lógni. Igazából menő nem nagyon vagyok, nem hordok márkás cuccokat, és nem iszok meg cigizek agyba főbe, de mivel mindig szórakozott vagyok, és mindig csinálok valamit azért bír mindenki :D
Nekem így megfelel.
7. én is ismerek egy ilyen személyt, és nagyon szeretem. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!