Barátok hol vagytok? Hogyan barátkozzak?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, és igaz igyekszem barátkozni, de úgy érzem, hogy nem sok sikerrel. Igyekszem követlen lenni, de mégsincs senki aki komolyabban keresné a társaságom.:(
Eléggé passzív személyiségem lett emiatt, és az önbizalmam sem sok. Sokan mondják, hogy hát mozdulj ki, és akkor majd lesz, de aki járt már hasonló cipőben tudja, hogy milyen egy nagyobb társaságban megbújni, mivel nincs semmi amihez hozzá szólhatnál, és szinte levegőnek néznek... így meg ki az aki erőlteti ezt a részét?
Remélem ti tudtok segíteni! Előre is köszönöm a tanácsokat!:)
2013. dec. 5. 19:21
1/3 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, azért nem jön össze. Állj hozzá pozitívan és majd magától jön, mert így mindenki azt látja rajtad hogy életét megunta ember vagy, és ez nem nagyon jön be az embereknek.Ha látszik rajtad hogy boldog vagy, akkor magabiztosabb leszel, és így nagyobb eséllyel figyelnek fel rád.
2/3 anonim válasza:
Szia! Mondhatni én is ugyanolyan helyzetben vagyok, mint te. :) Annyit tanácsolhatok, hogy ha görcsösen akarsz valamit, az általában sose jó... Neten keresztül is ismerkedhetsz, vannak sok ilyen célra létrehozott oldalak. Most gonosz leszek, de tényleg nincs más, minthogy kimozdulj...tapasztalat, hogy ha otthon ülsz akkor tényleg nem fogsz ismerkedni. (Nekem sem volt nagy kedvem elmenni az egyetemi kis összejövetelre, de szert tettem egy barátra). Nekem sincs nagy önbizalmam szóval megértelek, de add magad, olyan nincs, hogy örök életedben barátok nélkül leszel...:). Pl, barátaidon keresztül is ismerkedhetsz...sajnos nem úgy van, hogy elsőre találkozol valakivel és hipp-hopp barátok lesztek. Hosszú folyamat ez..szóval ne add fel, menj olyan helyekre, ahol muszáj másokkal beszélgetned, pl tánctanfolyam..tehát valami csoportos foglalkozás :)
3/3 SzTina17 válasza:
hát van benne igazság , hogy rögtön nem lesztek barátok , de ha mondjuk beszélgettek facen vagy ilyesmi akkor előbb kialakulhat valami :D saját tapasztalatból mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!