Milyenek a felszínes barátok?
Ők nem keresnek téged,csak nagyon ritkán és akkor is vmi állhat a dolog mögött,akár csak unatkozott vagy pénz vagy egyéb dolog kell neki.Szóval jó részt ha te nem írsz rájuk nekik eszükbe se jutottál.Mindig csak akkor keresnek,hívnak ha szükségük van rád,de nem úgy mint jó barát csak hogy pl ne legyenek egyedül vagy adj kölcsön ilyesmik.
Nekem gimibe annyi felszínes barátnőm volt sajnos :( .Pár példát elmondok.
Egyik állítólagós "bnőm" eleve együtt lógott egy lánnyal.Ha az a lány ott volt le se szart.Ha hiányzott,mert beteg volt akkor jajjj gyere ülj ide,jajj gyere ide -oda velem,kísérj el.Amikor mondtam,hogy nem,nincs kedvem akkor besértődött.Ha oda ültem,mert hát elején bevettem ezeket sajnos,akkor meg áradozott rólam mint vmi legjobb bnő.Vagy volt,hogy ezt a bnőt elkísértem vásárolni azt hittem,hogy jó csajos nap lesz,mint utólag kiderült,a valódi bnője elutazott neki meg egyedül nem volt kedve menni én meg hívható voltam és mentem.Másnap úgyan úgy leszart magasról.
Vagy nekem hobbim a fotózás,jó felszerelésem is van és ezt kihasználták,hogy ingyen megcsinálom nekik.Állandóan hívtak.Amikor mondtam,hogy most nincs időm,meg kedvem,mivel ingyen csináltam azért az más mintha pénzt is adtak volna,na akkor jajj de szar barát vagyok stb..utána nem is beszéltek velem.Szóval ezt is kihasználták..
A felszínes barátok nem barátok csak kihasználják a befolyásolható vagy jószívű,kedves,tiszteséges embereket.
Meg sokan tudják pl hogy jajj Petike mindig egyedül ül,hívjuk el sörözni aztán fizet nekünk egy kört.Szóval úgymond a hasznot látják az emberben.Eszük ágában nem foglalkoznak az érzéseikkel!
Sajnos ezt tudom,mert nem egyszer éltem át :(
Az ilyeneket azóta szerencsére nagyon jól leszűröm és hamar nemet tudok mondani,mielőtt meglenne a kihasználás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!