Nem kopnak le a régi barátok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm és van egy közös ismerősünk ők is egy pár régen volt hogy találtunk ki programokat pl. kirándulásokat és hamar rá jöttünk hogy nincs egyforma ízlésünk mi szeretünk túrázni hegyet mászni kenuzni ilyesmi ők nem ezzel semmi baj nincs de ők csak erőltetik a közös programokat amire mi nem mennénk el mert az nekünk nem jó pl nem tudunk négy fal közt négy emberrel egy palack bort inni szerintem ezzel sincs baj de már többszür illedelmesen megmondtam hogy mi nem megyünk ilyen bulikba mert nekünk ez nem program néha össze futok velük az utcán és azt a válaszokat kapjuk tőlük hogy " igen el vagyunk felejtve " mi őket nem keressük. nem esik le nekik hogy nem akarunk velük bulizni . Mit tegyek hogy mondjam meg neki udvariasan hogy unalmasak ?2013. nov. 26. 20:31
1/3 anonim válasza:
Egyszerűen így mondd meg... "Unalmasak vagytok, ezért mostantól nem találkozunk."
Az izgalmas lesz.
Bár szerintem kimondottan szerencsétlen dolog, ha leépítjük a régi barátságokat. (Persze nem a jelenben jelenthet szerencsétlenséget, hanem majd a jövőben. - de nem baj, mert így legalább az sem lesz "unalmas".)
2/3 anonim válasza:
figyelj. egyszerűen mond meg nekik, hogy ez így nem megy, ne találkozzatok többet. ismerősömnek bevált: nem volt harag, de azóta nem találkozgatnak.
3/3 anonim válasza:
adjal kolzson nekik.maguktol elkerulnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!