Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem jelöl vissza Faceboo...

Miért nem jelöl vissza Facebookon?

Figyelt kérdés

Bejelöltem az egyik ismerősöm már 1 hónapja, írtam is neki chaten, hogy mi van miért nem jelölsz vissza, látom elolvasta, de semmi reakció.

igaz anno összevesztünk egy pénzügyön, és össze is verekedtünk azóta rosszba vagyunk, kivertem az egyik fogát, de azután rendeződött a dolog és mondhatni kibékültünk.

Lehet hogy emiatt nem jelöl vissza?

De ha igen az szemétség lenne mert ettől függetlenül még az ismerősöm akármilyen rossz viszony is van/volt köztünk...

Igazam van?

2013. dec. 3. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem, nincs igazad...a facebookon-a normális emberek legalábbis-kizárólag oylan embereket jelölnek be-vagy igazolnak vissza akiket ismernek és kedvelnek is. Csak azért mert valamikor ismerted őt, és jóban voltatok esetleg, még nincs kőbe vésve sehol hogy mindenképpen ismerősödnek kell lennie a fészbúkon.
2013. dec. 3. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
de hát ismerösm mert ismerem
2013. dec. 3. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Olyan fontos hogy az ismerősöd legyen azon a szutyok oldalon? Tartani akarod vele a kapcsolatot? Rendszeresen akarsz vele beszélgetni?
2013. dec. 3. 21:47
 4/7 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok becsődölt e már a cége :DDD
2013. dec. 3. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Kivertem az egyik fogat... :) Hat te hulye vagy!

Koszi, hangosan rohogtem! :)

2013. dec. 3. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Talan mert osszevesztetek es kiverted a fogat??? :D Lehet hogy a valosagban mar kibekultetek, de az meg nem garancia arra hogy nem haragszik vagy elfelejtette. Es a Facebook ertelme amugy is az hogy tartsuk egymassal a kapcsolatot. Persze hogy nem jelolne vissza olyat aki megalazta, valoszinuleg utal es nem erdekled, nem akarja hogy tudj rola.
2013. dec. 4. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
akit ismerek, de nem szeretem/haragszom rá nem jelölöm vissza. sőőt rosszabb esetben tiltom is, ha úgymond "zaklat".
2013. dec. 4. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!