Serintetek ez idegesítő? 14/L
Figyelt kérdés
A barátnőim azt mondják, hogy néha idegesítő vagyok. És nem csak viccből, hanem komolyan is. Pl. Néha szoktam énekelni valamit (csak halkan) és nem vagyok valami fényes angolból, így van olyan hogy a szöveget inkább csak dúdolom, vagy rosszul ejtem ki a szavakat. Vagy órán néha lefekszem a padra, és gondolkozom (mindenki azt hiszi, hogy alszok), vagy sokszor (főleg este) az égre, a csillagokra szoktam nézni (ez tudom hülyén hangzik de csak így tudok gondolkodni) Inkább a rock/metál számokat hallgatom, és néha egyet megmutatok, és má rögtön közlik hogy idegesítő vagyok. Szerintetek ez igaz, eseteg valamit rossz szemszögből nézek? Igen, kicsit hülye kérdés, de már napok óta ezen agyalok. Köszi a válaszokta2013. dec. 3. 18:27
11/13 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem, Sorstárs!!:) annyira szimpatikus vagy, hogy nem tudom leírni :D
12/13 A kérdező kommentje:
köszi :D
2014. márc. 11. 14:33
13/13 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy :D Főleg azért, mert én is ilyesmi vagyok :3 Én is szeretek így énekelgetni, meg én csomószor átköltök dalokat úgy, hogy rólam szóljanak xD
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!